Lupta cu inaltimile Online 720p » Vertical limit (2000)

vertical-limit-759653l-1600x1200-n-60787f11Un film plin de acţiune, cu o puternică încărcătură emoţională, „Lupta cu înălţimile” prezintă povestea tânărului alpinist Peter Garrett (Chris O’Donnell), care trebuie să ducă la bun sfârşit un efort extraordinar de salvare pe vârful K2, al doilea ca înălţime din lume. Confruntându-se atât cu posibilităţile sale fizice şi psihice cât şi cu elementele de nestăpânit ale naturii, Peter îşi riscă propria viaţă pentru a o salva pe sora sa, Annie (Robin Tunney), şi echipa sa de alpinişti (Bill Paxton şi Nicholas Lea) într-o cursă contra cronometru.

Cu ani în urmă, cei doi fraţi au fost devastaţi de un teribil accident de alpinism. Peter a optat atunci pentru decizia de a tăia frânghia tatălui lor pentru a se salva pe el şi sora sa. În perioada care a urmat, Peter s-a izolat, devenind fotograf al naturii, iar Annie a urmat visul tatălui ei de a escalada cele mai înalte vârfuri montane din lume.

Acum, ea este captivă într-o crevasă situată la o altitudine de 7930 de metri – o zonă a morţii dincolo de limita rezistenţei la ascensiunea pe verticală, unde fiinţa umană nu poate supravieţui prea mult. Fiecare secundă contează în timp ce Peter îşi formează o echipă de alpinişti, printre care se află şi bărbatul singuratic şi excentric Montgomery Wick (Scott Glenn), pentru a escalada cel de temut vârf din lume pentru a-şi salva sora.

Martin Campbell, regizorul succeselor The Mask of Zorro (Masca lui Zorro) şi Golden Eye scoate în evidenţă acţiunea şi suspansul din „Lupta cu înălţimile” – o poveste dramatică despre legătura strânsă dintre un frate şi sora sa, ce se desfăşoară într-un mediu extrem, neprimitor, dar cu siguranţă frumos.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.