Kung Fu la gramada Online subtitrat » Kung Fu Hustle (2004)

kung-fu-hustle-831981lStarul de succes al comediilor asiatice Stephen Chow revine cu filmul Kung Fu Hustle, al doilea mare succes după comedia din 2001 Shaolin Soccer, care a depăşit recordurile de box office din zonă, devenind comedia de acţiune cu cele mai mari încasări brute din istoria Hong Kong-ului.

Columbia Pictures Film Production Asia, filiala de producţie asiatică a lui Sony Pictures Entertainment şi Beijing Film Studio al China Film Group Corporation se mândresc să fie parteneri cu compania lui Chow, fondată în Hong Kong, The Star Overseas Ltd., la realizarea filmului Kung Fu Hustle. Filmul marchează prima colaborare a lui Chow cu un studio de la Hollywood.

Pentru realizarea filmului, Stephen Chow a strâns în jurul sau o distribuţie şi o echipa de producţie de mare clasă, care îl include şi pe legendarul coregraf al filmelor de acţiune, Yuen Wo Ping. Muncă lui Yuen la filmele Crouching Dragon, Hidden Dragon şi The Matrix au ridicat pe culmi standardul pentru secvenţele de acţiune care îţi taie respiraţia.

Kung Fu la grămadă marchează, de asemenea, materializarea visului de mult timp al lui Stephen Chow de a face un film care celebrează toate genurile de arte marţiale – o pasiune de o viaţă pentru Chow. Filmul relevă de asemenea simţul umorului lui Chow, foarte evident în Shaolin Soccer, dând în timp ce ceea ce Chow numeşte „şansă de a aduce un omagiu genului de filme kung fu cu care am crescut.” În afară de regizor şi actor al filmului, Chow este şi unul dintre producătorii şi scenariştii acestuia.

Pe fundalul haosului din China dinaintea revoluţiei, un hoţ mărunţel, pe nume Sing, visează să ajungă unul dintre sofisticaţii şi nemiloşii membri ai grupării Axe Gang, ale căror isprăvi în lumea interlopă au aruncat în haos oraşul.

Nimerit într-un complex sordid de apartamente cunoscut sub numele de „Cocină de Porci” (Pig Sty), Sing încearcă să stoarcă bani de la unul din locatari, folosindu-se de tot felul de tertipuri, dar nu face decât să descopere cu uimire că cei care locuiesc prin vecini nu sunt ceea ce par.

Încercările comice de intimdare din partea lui Sing atrag gruparea Axe Gang în conflict, marcând o serie de evenimente care aduc faţă în faţă cele două lumi total diferite. În timpul conflictului între locatarii Cocinii de Porci cu agresorii, descoperim, între combatanţi, giganţi ai artei kung fu, maeştri legendari ai artelor marţiale în general. Sing, în ciuda încercării sale zadarnice, nu are suflet de criminal şi trebuie să dea piept cu propria-i moarte pentru a descoperi adevărată forţă a unui maestru kung fu.

Peripeţiile lui Sing în umbra temutei Axe Gang nu împiedică să se înfiripe o sensibilă poveste de dragoste între acesta şi delicată vânzătoare de îngheţată Fong, care aduce un plus de emoţie filmului.
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.