The Vow (2012) Juramantul online gratis, subtitrat in romana

the-vow-191020l The Vow (2012) film online, gratis subtitrat in romana.

Cum ar fi dacă, dintr-o dată, ființa iubită nu v-ar mai recunoaște ?

Paige (interpretată de Rachel McAdams) și Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriți și se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi șterg din memorie toate amintirile legate de relația cu soțul său. La ieșirea din comă, Leo este pentru ea un străin.

Dintr-o dată, Leo se trezește în situația de a lua de la capăt o relație la care visase toată viața și de a-i recuceri inima soției sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaște pe Leo. Viața sa actuală îi este complet străină. Nu înțelege de ce se află departe de părinții săi (interpretați de Jessica Lange și Sam Neill), îi lipsește garderoba sa “conservatoare” și nu vede niciun motiv pentru care ar fi renunțat la facultate și la promițătoarea carieră de avocat. Pentru a înrăutăți situația, Paige se crede încă logodită cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman), și refuză relația cu Leo și stilul său de viață neconvențional, ca și cum nu l-ar fi iubit niciodată.

Cum însănătoșirea lui Paige și revenirea memoriei pare ceva imposibil, Leo este cuprins de teamă – aceea că a pierdut-o pentru totdeauna pe marea iubire a vieții sale. Refuzând să se dea bătut, el se hotărăște să ia totul de la capăt și o curtează pe Paige ca și cum de-abia s-ar fi cunoscut, în speranța că aceasta se va îndrăgosti din nou de el. Astfel, Leo va trece printr-o grea încercare, în cursul căreia va înțelege exact sensul iubirii, al onestității și al jurământului făcut la căsătorie.

Screen Gems și Spyglass Entertainment prezintă filmul The Vow / Jurământul, o producție Birnbaum/Barber, în regia lui Michael Sucsy. Scenariul este realizat de Abby Kohn, Marc Silverstein și Jason Katims. Producătorii filmului sunt: Roger Birnbaum, Gary Barber, Jonathan Glickman și Paul Taublieb, iar producători executivi J. Miles Dale, Austin Hearst și Susan Cooper.

Co-producători sunt Cassidy Lange și Rebekah Rudd. Imaginea este semnată de Rogier Stoffers, scenografia de Kalina Ivanov și montajul de Nancy Richardson și Melissa Kent. Costumele sunt create de Alex Kavanagh. Coloana sonoră este compusă de Rachel Portman și Michael Brook, iar supervizarea muzicală este semnată de Randall Poster.

Urmareste online filmul The Vow (2012), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.