Venin distrugator, online subtitrat HD 720P » Silent Venom (2009)

silent-venom-727994lIn jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret. Rezultatul scontat este dezvoltarea unei antitoxine.

In scurt timp insa relatiile cu armata chineza devin foarte tensionata, iar amiralul Bradley Wallace evacueaza insula cu repeziciune. Singura posibilitata de a parasi insula este la bordul unui vechi submarin, aflat la ultima sa calatorie cu destinatia Taiwan.

Wallace decide sa-l puna pe comandantul James O’Neill la carma submarinului, un profesionist de neinduplecat fortat sa se pensioneze, care este incantat de ideea calatoriei impreuna cu cei doi cercetatori.

Insa nu vor fi singuri pe vas… Andrea a primit ordin sa duca pe continent cativa serpi folositi pentru experimente, si mai grav decat atat, Jake a introdus in submarin cateva exemplare dintre cei mai fatali serpi printre care si un sarpe diamondback urias.

Cand o nava chinezeasca ataca submarinul, serpii sacapa din containerele de siguranta in care erau inchisi si incep sa atace membrii echipajului, unul cate unul… Fiind captivi la cate sute de metri sub nivelul marii, membrii echipajului sunt atacati din toate partile.

Serpii sunt rai si infometati, dar nu se compara cu teroarea care ii asteapta pe membrii echipajului cand diamondback-ul va scapa din captivitate.

Cu fiecare inghititura, serpii cresc in marime si putere si par de neoprit. O’Neill si Andrea se aliaza in lupta impotriva fiarelor mutante, in timp ce Wallace incearca sa salveze submarinul de chinezii care le urmaresc fiecare miscare.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.