Vanatoarea a inceput Film Online subtitrat HD 720p » Daybreakers (2009)

Urmareste filmul Daybreakers (2009) online gratis subtitrat in romana.

» Vanatoarea inceput. Noi suntem prada.

Suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

Totul stă în mâinile lui Edward Dalton (Ethan Hawke), un cercetător devenit și el vampir, care refuză să se hrănească cu sânge uman și încearcă să creeze un substitut pentru sânge care să poată fi folosit de vampire, salvând astfel puținii oameni rămași. Dar timpul trece fără success, până în ziua în care Edward o întâlnește pe Audrey (Claudia Karvan), supraviețuitoare a pandemiei, care îl conduce spre o descoperire medicală uluitoare. Înarmat acum cu cunoștințe pentru care și oamenii, dar și vampirii ar ucide, Ed trebuie să ducă propria sa bătălie extrem de periculoasă care va decide soarte rasei umane.

Provocator și plin de acțiune, DAYBREAKERS are în distribuție pe Ethan Hawke, nominalizat de două ori la Oscar, în 2001 pentru rol secundar în Training Day și în 2004 pentru cel mai bun scenariu adaptat (Before Sunset), pe Willem Dafoe, de două ori câștigător de Oscar pentru rol secundar în Platoon (1988) și în Shadow of the Vampire (2000), Sam Neill și Claudia Karvan.

Scenariul și regia sunt semnate de frații Spierig, care, după succesul filmului lor de debut, UNDEAD, un horror cu zombies, au decis să abordeze DAYBREAKERS în stilul lor extrem de personal.

În loc să se raporteze la tradiția gotică moștenită de la Bram Stoker și Anne Rice, cei doi au imaginat un viitor nu prea îndepărtat în care oricine, de la copii la șefi de companii, este vampir. “DAYBREAKERS ne arată cum ne-am adapta dacă toți am deveni mâine vampiri,” explică Michael Spierig. “Modifică regulile unui film tipic cu vampiri fără a desconsidera ceea ce ne place tuturor la acest gen.”

Ingeniozitatea și simțul umorului fraților Spierig imaginează o lume aparent normală, în care vampirii, în loc să se ascundă în peșteri, fac naveta pe întuneric și stau la coadă la injecții cu sânge la Starbucks. “În loc să se ascundă, vampirii au ales să-și accepte locul în viață (sau în moarte) și s-au întors la casele lor din suburbii,” spune Peter Spierig. “Își duc mai departe traiul de zi cu zi sau, mai bine zis, de noapte cu noapte, acceptând transformarea în vampiri.”

Aflându-se acum în vârful lanțului trofic, vampirii au de suportat și reversul. Ființele umane, unica sursa de hrană a vampirilor, reprezintă acum numai 5% din populația totală a Pământului, și numărul lor scade vertiginos. Panica globală datorată perspectivei de extincție a resurselor de hrană are o mare legătură cu ceea ce trăim noi acum. “DAYBREAKERS este cam cum erau acele filme SF grozave din anii 50,” spune Chris Brown, producător. “Aveau referințe către actualitatea politică a celor vremuri, în termeni de comunism și bombe atomice. Așa că e foarte incitant să vezi că și DAYBREAKERS face același lucru. Are destul sânge și multă violență, ca să placă și fanilor, dar filmul mai are și un mesaj de transmis.”

» Regizor: Peter Spierig, Michael Spierig;
» Actori: Willem Dafoe, Sam Neill, Ethan Hawke;
» Gen: actiune, drama, horror, sci-fi, thriller;
» Durata: 98 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 6,5 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.