Valhalla Rising (2010) Online subtitrat » Valhalla: regatul intunericului

Urmareste filmul Valhalla Rising (2010) online subtitrat in romana.

» Regizor: Nicolas Winding Refn;
» Actori: Mads Mikkelsen, Maarten Stevenson, Alexander Morton;
» Gen: Aventura, drama, fantezie;
» Durata: 93 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 6.0 ;.

În anul 1000 dupa Hristos, un războinic mut cu un singur ochi poreclit One-Eye este ținut prizonier de către capetenia de trib scandinav Barde și folosit pe post de concurent în lupte similare cu cele de gladiatori.

Ajutat de către un sclav pe nume Are, eroul cu puteri supranaturale reușește să îl ucida pe Barde și să evadeze, îmbarcându-se pe o corabie vikingă unde îl întâmpină un grup de pelerini creștini conduși de către Kare și Gudmund, al căror scop este să recupereze pământul sfânt al Ierusalimului.

În scurtă vreme proviziile sa epuizează, apa pe care navighează este prea sărată pentru a fi băută, iar o ceață densă învăluie corabia împiedicându-i pe pasageri să observe locurile pe lângă care trec, pelerinii considerându-l responsabil pe străinul One-Eye pentru nenorocirile cu care se confruntă și ridicându-și vocile împotriva lui.

Atunci când ceața se risipește, pasagerii văd un pământ nou despre care cred că este mitica Valhalla, echivalentul viking al Raiului, deși în realitate ar putea fi vorba despre America.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.