V for Vendetta (2005) Online subtitrat

Urmareste filmul V for Vendetta (2005) online subtitrat in romana.

» Regizor: James McTeigue;
» Actori: Hugo Weaving, Natalie Portman, Rupert Graves;
» Gen: actiune, drama, sci-fi, thriller;
» Durata: 132 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 8.2 ;.

Plasat în peisajul futurist al Marii Britanii totalitare, V de la Vendetta spune povestea unei tinere din clasa muncitoare, numită Evey, care este salvată dintr-o situație de viață și de moarte de către un om mascat cunoscut doar ca „V”.
Profund, complex, V este în același timp literar, flamboaiant, tandru și intelectual, un om dedicat eliberării concetățenilor săi de cei care i-au supus prin teroare. Este de asemenea înverșunat, răzbunător, singuratic și violent, condus de o vendetă personală.

În încercarea sa de a elibera poporul Angliei de corupția și cruzimea care i-au otrăvit guvernarea, V condamna caracterul tiranic al conducătorilor lor numiți și îsi invită concetatenii sa i se alature în umbra Parlamentului pe 5 noiembrie – Ziua lui Guy Fawkes.

În acea zi din 1605, Guy Fawkes a fost descoperit într-un tunel de dedesubtul Parlamentului cu 36 de butoaie de praf de pușcă. El și cei care conspirau împreună cu el organizaseră trădătorul „Complot al Prafului de Pușcă” drept raspuns la tirania guvernarii sub James I. Fawkes si tovarășii săi sabotori au fost spânzurati, trași pe roată și tăiați în patru, și planul lor de a răsturna guvernarea nu a reușit.

În spiritul acelei rebeliuni, în amintirea acelei zile, V se leaga sa aducă la îndeplinire complotul pentru care Fawkes a fost executat pe 5 noiembrie în 1605: va arunca în aer Parlamentul.

Descoperind adevărul despre trecutul misterios al lui V, Evey descoperă și adevărul despre sine – și devine neasteptata lui aliată în realizarea planului său de a stârni o revolutie, aducând libertatea și dreptatea înapoi într-o societate plina de cruzime si corupție.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.