Un pic insarcinata, online subtitrat HD 720P » Knocked Up (2007)

knocked-up-667682l-1600x1200-n-aa94d84bScenaristul, producatorul şi regizorul Judd Apatow şi-a câştigat reputaţia de specialist în comedii mai speciale, pe parcursul unei cariere de peste 20 de ani. Acestea abundă în situaţii hilare foarte strâns legate de realitate. Tot umorul este desprins din viaţă, toate scenele se pot petrece în realitate şi izvorăsc din realitate.

Lucrând foarte mult în televiziune, dar şi pentru marele ecran el s-a specializat în a transpune situaţiile cu care ne confruntăm cu toţii, asezonate puţin cu câteva condimente. Rezultatul este uimitor şi ilar pentru că înseamnă comedii de mare success, accesibile tuturor. Darul lui Apatow de a face comedii s-a confirmat sonor prin Virgin la 40 de ani, o comedie care l-a adus în atenţie pe Steve Carell, un actor aproape necunoscut. Filmul a avut încasări uriaşe în toată lumea.

Virgin la 40 de ani a fost apreciat şi de critică primind câteva premii importante printre care cel de la Institutul American de Film şi o nominalizare pentru scenariu original de la WGA. Filmografia lui Apatow are titluri importante ca Talladega Nights, Anchorman, The Cable Guy, The Ben Stiller Show, The Larry Sanders Show, iar în jurul lui s-au polarizat o serie de profesionişti, actori şi realizatori care sunt nume sonore în comedia actuală americană.

Unul dintre aceste nume este Seth Rogen care a jucat şi în Virgin la 40 de ani. Seth Rogen i-a furnizat de fapt materialul de pornire pentru scenariu chiar după ce s-au terminat filmările la Virgin la 40 de ani. Ben Stone, eroul filmului, este un tip fără o direcţie anume, fără ambiţii, un tip absolut comun care are tot felul de fantezii imposibil de realizat. Şi deodată el aterizează în patul unei tipe trăznet! Aventura de o noapte are însă o urmare greu de crezut: fata rămâne însărcinată!

Atenţia regizorului a fost polarizată de nişte chestiuni delicate din viaţa fiecăruia: dragostea, căsătoria şi hazul care se poate isca în legătură cu aceste subiecte. Katherine Heigl, actriţă cunoscută din Grey’s Anatomy, serialul difuzat şi la noi, Anatomia lui Grey, joacă rolul tinerei Alison Scott, o fată ambiţioasă şi foarte frumoasă. Ea este pe cale să devină reporter la un canal TV de ştiri şi divertisment.

Ben trăieşte în aceeaşi casă cu încă 4 prieteni şi toţi au un comportament de adolescenţi întârziaţi. Casa este amenajată cu un ring de box şi o piscină plină de ţânţari şi neîngrijită. Preocuparea acestui grup de tineri ciudaţi este crearea unui site semi-porno despre celebrităţi, site care, cred ei, i-ar putea imbogăţi odată lansat.

Alison şi Ben se întâlnesc într-un bar, se îmbată bine, fac sex şi îşi văd de drumul lor separat, fiind convinşi că povestea se va opri aici. Dar Ben primeşte după câteva săptămâni un telefon de la Alison care nu-i dă o întâlnire romantică ci una foarte pragmatică – îi spune că este tatăl copilului ei. Şi iată că Ben are o problemă existenţială – ce va face în viitorul apropiat? Va traversa pe trotuarul de vis a vis sau se va schimba şi va sta alături de Alison pentru a creşte copilul?

Deci, luaţi o sarcină nedorită şi neaşteptată şi puneţi-o între doi oameni care ar prefera să rămână străini unul faţă de celălalt; adaugaţi-o pe sora lui Alison care este negativistă din fire, pe soţul acesteia, un fel de pămpălau şi mai adăugaţi-i pe cei patru prieteni ai lui Ben lipsiţi de orice responsabilitate şi veţi avea ingredientele cu care Judd Apatow a făcut comedia Un pic însărcinată!

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.