Trafic Online subtitrat 720p

traffic-336781l Traffic (2000) film online, gratis subtitrat in romana cu Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas.

„Trafic” evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

Polițistul mexican Javier Rodriguez (BENICIO DEL TORO) lucrează în zona frontierei, alături de prietenul său, politistul Manolo Sanchez (JACOB VARGAS), sub comanda generalului Salazar (Tomas Milian), conducătorul luptei împotriva drogurilor din Mexic. Confruntat cu tentația banilor și a puterii, Javier rezistă, dar se va găsi într-o poziție dificilă, el și Manolo fiind prinși într-o plasă a corupției care va duce la o situație nefericită.

În S.U.A., judecătorul Robert Wakefield (MICHAEL DOUGLAS) este numit de către președinte șeful departamentului care se ocupa de lupta împotriva drogurilor. Wakefield adună informații pregătindu-se pentru a conduce această luptă și încearcă să încheie un parteneriat cu Mexicul. Dar între timp, Wakefield și soția sa trebuie să se confrunte cu o problemă mult mai dificilă, chiar fiica lor ajungând să fie dependentă de droguri.

În San Diego, agenții DEA care lucrau sub acoperire, Montel Gordon (DON CHEADLE) și Ray Castro (LUIS GUZMAN) arestează un insignificant traficant intermediar, Eduardo Ruiz (Miguel Ferrer), dar care deține informații despre bogatul și influentul traficant Carlos Ayala (Steven Bauer). Pentru a scăpa de închisoare, Ruiz acceptă să depună mărturie împotriva lui Carlos Ayala. Ayala este arestat, iar acest fapt îi provoacă un șoc cumplit soției sale, Helena (CATHERINE ZETA-JONES) care rămâne singură cu fiul lor și este și însărcinată. Helena și fiul ei sunt amenințati de asociații soțului și urmăriți de DEA. Cerându-i ajutorul avocatului soțului ei, Arnie Metzger (DENNIS QUAID), Helena încearcă să-l scoată pe Carlos din închisoare și să își protejeze copiii, chiar dacă asta înseamnă să continue singură afacerile soțului ei.

Urmareste online filmul Trafic, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.