The town 2010 Online subtitrat HD 720p » Orasul

Urmareste filmul The town 2010 online gratis subtitrat in romana.

În fiecare an, în Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Și un singur cartier, Charlestown, a dat lumii mai mulți spărgători de bănci și hoți de mașini decât oricare alt loc din America.
Doug MacRay (interpretat de Ben Affleck) este unul dintre ei. Însă nu e „croit” din aceeași stofă ca ceilalți, deoarece a avut o șansă să-și schimbe viața, să n-o ia pe urmele tatălui său criminal. Cu toate acestea, Doug a ales să devină șeful unei bande de hoți fără scrupule, a căror mândrie este de a fura fără să fie prinși. Singura familie a lui Doug este formată din complicii săi în ale hoției, iar singurul om pe care îl poate considera aproape ca un frate este Jem (interpretat de Jeremy Renner), în ciuda temperamentului aprig și comportamentului periculos al acestuia.

Situația se schimbă, însă, după ultima spargere, când Jem o ia ostatecă pe managera băncii, Claire Keesey (interpretată de Rebecca Hall). Când descoperă că aceasta locuiește chiar în Charlestown, Jem e cuprins de nervozitate și vrea neapărat să afle cât de multe știe Claire despre autorii spargerii. Știind de ce e capabil Jem, Doug promite că se ocupă el și o caută pe Claire, căreia nici nu-i trece prin minte că această întâlnire nu e deloc întâmplătoare și că fermecătorul străin este unul dintre cei care o terorizase cu câteva zile înainte.

Relația cu Claire transformându-se într-o pasionată poveste de dragoste, Doug decide să-și schimbe viața și să plece din oraș. Dar acest lucru se dovedește a fi extrem de dificil, întrucât agenții FBI – conduși de Frawley (interpretat de Jon Hamm) – sunt pe urmele sale, iar Jem îi pune la îndoială loialitatea. Doug realizează că nu va fi ușor să scape și că acțiunile sale o pot pune în pericol pe Claire. Prin urmare, el nu mai are de ales decât între două lucruri: să-și trădeze prietenii sau s-o piardă pe femeia pe care o iubește.

Warner Bros. Pictures, în asociere cu Legendary Pictures, prezintă filmul The Town / Orașul, o producție GK Films și Thunder Road Film, în regia lui Ben Affleck, un thriller dramatic despre hoți și polițiști, prietenie și trădare, iubire și speranță și fuga de un trecut care nu lasă nicio șansă viitorului.

Scenariul este realizat de Peter Craig, Ben Affleck și Aaron Stockard, după romanul Prince of Thieves al lui Chuck Hogan. Producătorii filmului sunt Graham King și Basil Iwanyk, iar producători executivi Thomas Tull, Jon Jashni, William Fay și David Crockett. Imaginea este semnată de Robert Elswit, scenografia de Sharon Seymour, iar montajul de Dylan Tichenor. Costumele sunt create de Susan Matheson, iar coloana sonoră este compusă de Harry Gregson-Williams și David Buckley. Din distribuție mai fac parte: Blake Lively, Titus Welliver, Pete Postlethwaite și Chris Cooper .

» Regizor: Ben Affleck;
» Actori: Blake Lively, Jeremy Renner, Ben Affleck;
» Gen: crima, drama, dragoste, thriller;
» Durata: 125 min;
» Premii: O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur;
» Nota IMDB: 7,6 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.