The Story of Diana (2017) Online subtitrat

Urmareste filmul The Story of Diana (2017) online subtitrat in romana.

» A fost iubita de milioane de oameni, dar afectata de tulburari ascunse. O poveste despre regalitate, loialitate si pretul celebritatii.

ABC și Oamenii anunță povestea lui Diana, un eveniment de televiziune de patru ore pe durata primei vieți a vieții extraordinare a prințesei Diana. Evenimentul documentar “Printesa Diana”, care va fi difuzat pe ABC peste două nopți în august 2017, marcând cea de-a 20-a aniversare a tragerii ei tragice la vârsta de 36 de ani, va surprinde cele mai cuprinzătoare interviuri realizate vreodată despre femeia cunoscută sub numele de Prințesa Poporului: conversații cu cei care au știut cel mai bine, precum și cu experții Diana din lume.

Aceste interviuri vor fi țesute împreună cu raportarea neegalată a Poporului, precum și capturi de film arhivistic ale Prințesei Țării Galilor. Documentarul nu numai că va explora capitolele remarcabile ale vieții Dianei, ci și va profita de modul în care povestea ei rămâne relevantă astăzi. Acest eveniment de televiziune va reaminti lumii de ce s-au indragostit de Diana in primul rand – si o va introduce intr-o noua generatie.

Afișată pe o perioadă de două zile (9 august și 10 august 2017) pe televiziunea de rețea. Diana Spencer este destul de portretizată ca o prințesă de basm a zilelor noastre moderne. Care a făcut tot ce este mai bun din situația sa. În timp ce ea a luptat în cele mai bune cazuri împotriva infidelităților lui Charles în timpul căsătoriei sale. Căile sale manipulative și infidelitățile ei au afectat reputația ei. Dacă nu altceva, ea a fost un ambasador al bunăvoinței pentru monarhia britanică și a influențat proiectele. Despre care ea a fost cea mai pasionată. Și era o mamă minunată. Poate că este cea mai tristă parte din povestea ei, că nu a avut niciodată șansa de a fi bunica minunată pe care ar fi putut să o fi trăit.

» Regizor: Rebecca Gitlitz;
» Gen: documentar, biografic;
» Durata: 240 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 8,1 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]

Partea I

Partea a II-a
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.