Tentatia seductiei online, subtitrat HD 720p – Cruel Intentions (1999)

cruel-intentions-447679l Cruel Intentions (1999) film online HD 720p, subtitrat in romana.

Într-o vilă din New York, bogata şi populara Kathryn Merteuil discută despre şcoala pregătitoare cu dna. Caldwell şi fiica acesteia, Cecile. Kathryn îi promite dnei. Caldwell că va avea grijă de naiva Cecile, însă adevărul este acela că ea îşi doreşte, de fapt, s-o folosească pe fată pentru a se răzbuna pe Court, fostul ei iubit, care a părăsit-o în favoarea lui Cecil. Kathryn îi cere fratelui ei vitreg Sebastian s-o seducă pe Cecil pentru a-şi pune planul în aplicare.

Sebastian refuză să facă asta deoarece el îşi doreşte s-o cucerească pe virgina Annette Hargrove, fiica directorului şcolii lor. Annette este o „paradigmă de castitate şi virtute” care a scris recent un eseu despre păstrarea purităţii până la căsătorie şi a stat pentru scurtă vreme la mătuşa lui Sebastian. Cei doi fraţi fac un rămăşag: dacă va câştiga Kathryn, ea va primi maşina lui Sebastian, iar dacă va câştiga el, Kathryn se va culca cu el.

Încercările lui Sebastian de-a o cuceri pe Annette eşuează deoarece ea este conştientă de reputaţia lui. El se plânge prietenului Blaine şi acesta sugerează că informatorul ei ar putea să fie fostul iubit Greg. După ce află că adevăratul „informator” al lui Annette este cineva din familia lui Cecile, el acceptă să se răzbune pe ei şi îi va face avansuri fetei. Profesorul de muzică al lui Cecile este şi el îndrăgostit de ea şi Cecile îi povesteşte despre asta lui Kathryn care o pârăşte la mama ei şi aceasta intervine în relaţia lor pentru a-i pune capăt.

Urmareste online filmul Cruel Intentions (Tentatia seductiei), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Q.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.