Teen Titans: The Judas Contract 2017 Online HD subtitrat in romana 720p

Teen Titans: The Judas Contract 2017 film online, gratis subtitrat in romana cu Stuart Allan, Jake T. Austin, Taissa Farmiga.

În zilele noastre, Dick Grayson (devenit acum Nightwing) se realătură Titanilor pentru a destructura un cult terorist ce e condus de către Brother Blood şi plănuieşte să captureze echipa pentru a absorbi puterile fiecăruia dintre membri cu ajutorul unei maşinării pe care a testat-o asupra lui Jericho (pe care asistenta lui, Mother Mayhem, l-a împuşcat imediat după aceea). Blood îl angajează pe mercenarul Deathstroke pentru a prinde titanii şi a-i aduce la el. Deathstroke acceptă misiunea nu doar pentru banii primiţi ci şi pentru că vrea să se răzbune pe Damian Wayne.

Deathstroke îi monitorizează pe Titani prin intermediul unui agent dublu, Terra, pe care l-a infiltrat în echipa acestora în urmă cu un an. El a salvat-o pe aceasta după ce părinţii ei au făcut în aşa fel încât au întors întregul său sat împotriva ei şi au torturat-o. Când Damian începe să devină suspicios cu privire la comportamentul Terrei şi o spionează să vadă dacă suspiciunile i se confirmă, el este capturat de Terra şi Deathstroke.

Terra este rece şi distantă faţă de ceilalţi Titani, chiar dacă ei o primesc în rândurile lor cu braţele deschise şi au o atitudine prietenoasă cu ea, însă odată cu trecerea timpului ajunge şi ea să se mai dezgheţe. În timpul nopţii de celebrare a primului an petrecut alături de Titani, ea are un moment de tandreţe cu Beast Boy pe care-l şi sărută. În ziua următoare, Deathstroke răpeşte câţiva membri din echipă. Dick este şi el atacat de Deathstroke, dar reuşeşte să scape într-o primă fază înscenându-şi propria moarte

Urmareste online filmul Teen Titans: The Judas Contract 2017, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.