After the Sunset (2004) Film Online subtitrat » Hot de diamante

Vizioneaza filmul After the sunset online gratis, subtitrat in limba romana, in calitate HD, DVDRip, 720p.

Comedia de actiune After the Sunset-Hot de diamante, incepe acolo unde majoritatea filmelor ce implica jafuri de mare amploare se sfarsesc – cu doi hoti profesionisti care fug in paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar in momentul in care un agent FBI, care i-a urmarit de sapte ani, este convins de faptul ca acestia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari intr-o „croaziera a diamantelor” din apropiere, incepe un joc tenace de-a soarecele si pisica.

Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) si frumoasa lui complice Lola (Salma Hayek) au venit in Insula Paradisului din Bahamas, imediat dupa marea lor reusita in care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Avand viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata sa se relaxeze si sa se bucure de bogatiile castigate cu greu.

Insa Stan (Woody Harrelson), agentul FBI care si-a petrecut ani urmarindu-l pe Max cu incapatanare, dar fara succes, refuza sa creada ca rivalul sau renunta cu adevarat. El crede ca Max si Lola pun la cale de fapt furtul celui de-al treilea diamant Napoleon – unul dintre cele trei cele mai mari diamante perfecte din lume – care este programat din coincidenta sa ajunga in Insula Paradisului intr-o expozitie de pe un vas de croaziera.

Intrucat Caraibele se afla in afara jurisdictiei lui, Stan formeaza o echipa cu o politista din zona (Naomie Harris) si porneste pe urmele viclenilor Max si Lola pentru a-i prinde in flagrant, in timp ce un gangster din zona (Don Cheadle) are propriile sale planuri cu diamantul.

Atunci cand vechii adversari se intalnesc in paradis, Max schimba imediat tabara si se imprieteneste cu detectivul frustrat, aratandu-i ca Insula Paradisului nu duce lipsa de oferte de placeri. Dar pentru a-si da seama exact ce pun la cale Max si Lola, Stan trebuie sa parcurga toate schimbarile si inselatoriile unei povestiri de actiune despre prietenie, suspiciune si furt.

After the Sunset-Hot de diamante, incepe cu hotii profesionisti Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) si frumoasa lui complice, Lola (Salma Hayek), care se retrag in Insula Paradisului din Bahamas dupa o ultima actiune reusita, in care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Viitorul lor financiar este asigurat, iar cariera ilicita face parte din trecut.

Totusi, Stan (Woody Harrelson), agentul FBI care si-a petrecut sapte ani urmarindu-l cu tenacitate pe Max, doar pentru a fi invins de fiecare data, refuza sa creada ca acestia se retrag in viata civila. El crede ca cei doi planuiesc furtul celui de-al treilea diamant Napoleon, unul dintre cele trei cele mai mari diamante perfecte din lume – fiind unul dintre cele trei diamante identice luat din incrustatia in forma de scarabeu a sabiei lui Napoleon la scurt timp dupa exilul acestuia in Elba si care este estimat la peste 70 de milioane de dolari.

Atunci cand cei doi adversari se intalnesc in paradis, Max schimba cu inteligenta registrul si se imprieteneste cu detectivul frustrat, aratandu-i placerile pe care le ofera Insula Paradisului. Stan, care nu se afla in elementul sau, se adapteaza repede la stilul de viata relaxat din Caraibe.

Este posibil ca rivalitatea pe termen lung dintre cei doi sa se transforme in prietenie? Este posibil ca Max si Lola sa nu mai faca farse? Sau poate le mai fac? Probabil s-au retras cu adevarat? Si totusi, spune Stan adevarul sau are ceva de ascuns? Atunci cand soarele apune, iar cel de-al treilea diamant Napoleon este furat, cine va pleca?

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.