Sport sangeros – Bloodsport 1988 – Filme online

Bloodsport 1988 film online, gratis subtitrat in romana cu Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres.

Americanul Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), inițiat din tinereţe în arta marţială Ninjutsu de un maestru japonez numit Senzo Tanaka (Roy Chiao), îşi onorează mentorul, din respect şi recunoştinţă pentru că i-a permis să se antreneze în locul fiului decedat al lui Tanaka, mergând la Hong Kong pentru a participa în Kumite: un turneu ilegal de arte marţiale full-contact pe eliminate, dar care uneori se mai lasă şi cu morţi, la care sunt invitaţi în mod secret cei mai buni luptători de arte marţiale odată la cinci ani. În Kowloon Walled City, Hong Kong, un număr de luptători se pregătesc pentru Kumite având propriile programe de antrenament individualizate.

Dux, recent înrolat în armată, este unul dintre participanţii invitaţi la turneu, dar superiorii lui află despre natura periculoasă a turneului şi refuză să-i permită să participe. Din acest motiv, Dux este nevoit să dezerteze şi îşi ia rămas bun de la mentorul său pentru a merge la Hong Kong. Doi ofiţeri militari sunt trimişi să-l găsească şi să-l aresteze pe Dux pentru dezertare. Într-o secvenţă din trecut se arată că Dux, pe când era doar un adolescent, a pătruns odată în casa lui Tanaka alături de câţiva prieteni, dar, după ce au auzit un zgomot şi prietenii l-au părăsit, Frank a returnat katana pe care o furaseră şi a fost prins de Tanaka.

Impresionat de onestitatea lui, Senzo n-a făcut mare caz din acest incident şi, în schimb, le-a explicat lui Dux şi părinţilor lui că ar dori să-l iniţieze în artele marţiale (chiar dacă la început pare că este doar un sac de box pentru Shingo drept pedeapsă pentru furt). În cele din urmă, Dux şi Shingo devin prieteni, iar Shingo îi spune că într-o zi îl va face mândru pe Senzo participând la Kumite. După moartea lui Shingo de peste câţiva ani, şi în ciuda împotrivirii iniţiale, Senzo îşi dă acordul să-l antreneze pe Dux ca şi cum ar face parte din clanul Tanaka.

Urmareste online filmul Sport sangeros subtitrat in Romana si calitate Hd.

SERVER 1, CD 1

SERVER 1, CD 2

Server 2Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.