Singuraticul Online subtitrat HD 720p » Solitary Man (2009)

Urmareste filmul Solitary Man (2009) online gratis subtitrat in romana.

În urmă cu 6 ani, Ben Kalmen era proprietarul unui lanț de magazine ce comercializau automobile și un om de afaceri extrem de puternic. Lăcomia i-a generat însă o serie de probleme legale, iar scandalul monstruos ce a urmat l-a lăsat fără loc de muncă, așa cum numeroasele aventuri amoroase au accelerat sfârșitul căsniciei cu Nancy și îndepărtarea de singura lui fiica și de nepoțel.

În prezent, Ben Kalmen are aproape 60 de ani și este implicat într-o relație cu bogata Jordan, dar apetitul lui sexual insațiabil îl împinge în continuare la infidelitate. După ce o roagă pe Jordan să intervină pe lângă fostul ei soț să îl introducă în niște cercuri influente pentru a putea începe o nouă afacere în domeniul vânzărilor auto, Ben primește sarcina de a o recomanda pe Allyson Langer, fiica actualei iubite, la un colegiu din vecinătate.
Numai că bărbatul dependent de sex, care își dorește să rămână veșnic tânăr (motiv pentru care își vopsește părul și se îmbracă la fel ca la 30 de ani), se culcă cu Allyson; atunci când tânăra îi povestește mamei despre această aventură pasageră, relația lui Ben cu Jordan este distrusă la fel ca și șansele sale de a primi finanțarea dorită din partea fostului soț al acesteia.

» Regizor: David Levien, Brian Koppelman;
» Actori: Susan Sarandon, Jesse Eisenberg, Jenna Fischer, Michael Douglas, Danny DeVito;
» Gen: comedie, drama, dragoste;
» Durata: 90 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 6,4 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.