Predators (2010), online subtitrat HD 720P

predators-875280l-1600x1200-n-24ca218eRobert Rodriguez prezintă un nou capitol îndrăzneţ din universul Predator-ilor, PREDATORS, turnat la locul de filmare sub auspiciile creative ale lui Rodriguez la Studiourile Troublemaker ale realizatorului situate în Austin, regizat de Nimrod Antal.

În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody („Pianistul”), în rolul lui Royce, un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină… ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece – mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii – prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini.

Pe lângă Brody, PREDATORS îi mai are în distribuţie pe actorul premiat şi realizatorul de film Laurence Fishburne (seria „The Matrix”), Topher Grace („Spider-Man 3”), Alice Braga („I Am Legend”) şi Walton Goggins („The Shield”). De asemenea, în roluri cheie, mai apar omul de bază al lui Rodriguez, Danny Trejo, care a terminat recent de filmat un rol principal în viitorul film al lui Rodriguez, „Machete” şi campionul UFC, Oleg Taktarov („National Treasure”), Mahershalalhashbaz Ali („The Curious Case of Benjamin Button”) şi Louis Ozawa Changchien („Fair Game”).
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.