Northmen – A viking saga 2014 online subtitrat in romana HD 720P

northmen-a-viking-saga-525151l-1600x1200-n-581df86e » Northmen. Saga vikingilor film online HD 720p, subtitrat in romana.

Northmen este povestea unei bătălii sângeroase pentru supravieţuire a unor oameni care se străduiesc să apere o cultură care se află în pragul dispariţiei. Exilaţi de propriul lor rege, un grup de vikingi îşi ia lumea în cap şi încearcă să caute un loc în care să-şi poată duce viaţa în siguranţă şi libertate. După o călătorie foarte dificilă pe mare din cauza unei furtuni violente care le-a distrus corabia şi aproape i-a omorât, grupul de războinici nordici ajunge pe ţărmul Albei (Scoţia zilelor noastre).

Asbjörn, liderul acestui grup de vikingi, şi-a dorit să ajungă pe insula Lindesfarne pentru a prădui mănăstirile de acolo despre care se zvoneşte că ar conţine cantităti uriaşe de aur şi obiecte preţioase pe care să le folosească pentru a cumpăra libertatea lui şi a oamenilor săi. Cu toate acestea, destinul îi aduce pe ţărmul Albei, un tărâm inamic ce se află sub conducerea unui rege nemilos şi cinic care are de partea lui o armată de mercenari avizi de sânge şi avere.

Singura speranţă de supravieţuire a vikingilor în aceste condiţii aspre o reprezintă fortăreaţa vikingă Danelagh care se află la o distanţă apreciabilă faţă de locul în care se află ei şi drumul până la ea necesită o doză foarte mare de sânge rece şi curaj. Nordicii sunt acompaniaţi în drumul lor de fiica regelui, pe care au întâlnit-o din întâmplare şi au luat-o prizonieră pentru a trece cât de cât în siguranţă de primejdii, şi un călugăr războinic foarte iscusit. O vânătoare de oameni sângeroasă începe imediat în care frica sau slăbiciunile nu au ce să caute, iar recompensa supremă este chiar viaţa lor.

Urmareste online filmul Northmen – A viking saga, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Ed Skrein, Anatole Taubman, Charlie Murphy, James Norton.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.