Noapte de groaza Film online gratis, subtitrat in romana – Fright Night (2011)

fright-night-286978l Fright Night (2011) Noapte de groaza film online, gratis subtitrat in romana.

Nu poti scapa de rau cand locuieste alaturi.

Charley Brewster (Anton Yelchin) este un adolescent ce locuieşte în suburbiile Las Vegasului şi vede că are un vecin nou ce s-a mutat recent. Prietenul lui Charley, „Evil” Ed Lee (Christopher Mintz-Plasse), îl informează că au dispărut mulţi studenţi. Când Charley se întoarce acasă de la şcoală, mama lui (Toni Collette) i-l prezintă pe Jerry Dandrige (Colin Farrell), noul lor vecin. Charley devine exasperat de Ed după ce susţine că Jerry este un vampir. În drum spre casă, Jerry îi iese în cale lui Ed şi îl muşcă. A doua zi, observând că Ed a dispărut, Charley hotărăşte să investigheze acest lucru.

Cum Jerry începe să atace tot mai mulţi oameni în întreg cartierul, Charley se furişează în casa acestuia şi descoperă că îşi ţine victimele în camere secrete. Charley merge la magicianul din Las Vegas Peter Vincent (David Tennant), un presupus expert în vampiri. Peter nu-l ia în serios şi îl dă afară. Jerry se duce la casa lui Charley şi îi dă foc. Charley, mama şi iubita lui, Amy Peterson (Imogen Poots), de-abia reuşesc să scape cu viaţă şi fug cu dubiţa prin deşert. Mama lui Charley este internată în spital în vreme ce el este chemat de Peter.

După ce ajunge acasă la Peter, Jerry şi Ed, acum fiind şi el vampir, îi atacă pe Charley, Amy şi Peter. Charley îl omoară cu destulă ezitare pe Ed, în timp ce Amy îl răneşte pe Jerry cu apă sfinţită. Ei fug apoi într-un club unde se pierd în mulţime şi se despart. Amy este prinsă de Jerry care o sărută şi muşcă, luând-o cu el. Peter refuză să-l ajute s-o salveze pe Amy, spunând că ambii săi părinţi au fost ucişi de un vampir. Totuşi, el îi oferă un ţăruş binecuvântat de Sfântul Mihail care-l poate ucide pe Jerry şi readuce toate victimele sale la forma umană.

Urmareste online filmul Fright Night (2011), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Colin Farrell.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.