The neon demon Online subtitrat 720p

the-neon-demon-864466l-1600x1200-n-3fbeabd4 The neon demon 2016 film online, gratis subtitrat in romana cu Keanu Reeves, Jena Malone, Elle Fanning, Christina Hendricks, Abbey Lee.

O tânără aspirantă la o carieră în modeling, Jesse (Elle Fanning), tocmai s-a mutat la Los Angeles. După prima ei şedinţă foto, ea se întâlneşte cu specialista în machiaje, Ruby (Jena Malone), care o prezintă apoi colegelor sale modele, Sarah (Abbey Lee) şi Gigi (Bella Heathcote), în cadrul unei petreceri. Jesse reuşeşte să semneze cu o importantă agenţie de modeling şi este trimisă la o şedinţă foto de probă cu un fotograf important pe nume Jack (Desmond Harrington) care este imediat uimit de ea şi cere o nouă şedinţă doar cu ea.

Jesse merge apoi la o întâlnire cu prietenul ei Dean (Karl Glusman), iar când se întoarce la camera de motel ea descoperă camera răvăşită de ceea ce pare a fi fost o pumă. Managerul Hank (Keanu Reeves) refuză să o ajute şi îi cere să plătească pentru daunele produse. Jesse merge apoi la un interviu prin telefon cu proeminentul creator de modă Robert Sarno (Alessandro Nivola) unde este prezentă şi Sarah.

El nu este deloc impresionat de Sarah, însă atunci când îşi face apariţia Jesse el este cucerit de ea şi cere să i se ia detaliile. Mai târziu, Jesse participă la un spectacol de modă unde se întâlneşte cu Gigi care este la rândul ei participantă la spectacol. Aceasta îi spune despre munca pe care a depus-o pentru a deveni mai frumoasă şi nu crede atunci când Jesse îi spune că ea nu a depus niciun efort deosebit pentru frumuseţea ei şi nici nu a apelat la operaţii estetice..

Urmareste online filmul The neon demon 2016, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.