Need for Speed (2014) Online HD, subtitrat in romana

Urmareste filmul Need for Speed: Inceputuri (2014) online gratis subtitrat in romana.

Inspirat din cel mai de succes joc video cu mașini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina și libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri și mașini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe șoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ținând publicul cu sufletul la gură de la început până la final.

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de mașini și curse ilegale, face tot posibilul să țină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuși este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

O acțiune cu cifră octanică mare, Need for Speed: Începuturi 3D impresionează prin mașini puternice, curse contra-cronometru, urmăriri, explozii și adrenalină, din martie pe marile ecrane.

» Actori: Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul;
» Gen: actiune, crima, drama, thriller;
» Durata: 131 min;
» Premii: cu nemiluita … zero;
» Nota IMDB: 6,5 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.