Mohenjo Daro Online subtitrat 720p

mohenjo-daro-2016 Mohenjo Daro 2016 film online, gratis subtitrat in romana cu Hrithik Roshan, Pooja Hegde, Kabir Bedi.

În anul 2016, Sarman şi Hojo, împreună cu prietenii lor, merg cu barca pe un râu îngust şi sunt atacaţi de un imens crocodil pe care Sarman reuşeşte cu vitejie să îl ucidă. Ei duc crocodilul în satul antic în care locuiesc, Amri, iar acolo toţi localnicii îi consideră eroi. Sarman nu poate să doarmă, el se recuperează ca urmare a pierderii părinţilor săi şi este bântuit de o melodie stranie pe care o tot ascultă mătuşa lui.

Unchiul lui îi oferă o amuletă pe care nu trebuie să o folosească decât în situaţiile de viaţă şi de moarte. El descoperă că pe amuletă există o inscripţie a unui animal cu un corn pe care-l visează într-una şi care se întâmplă să fie simbolul oraşului Mohenjo Daro. Sosind în acel oraş pentru a face negoţ, Sarman este uluit de mărimea şi maiestuozitatea oraşului. Pieţele sale atrag macedonieni şi sumerieni, dar şi alţi negustori străini care vor să-şi vândă marfa exotică şi ciudată sau animalele.

Sarman descoperă ulterior faptul că oraşul este condus de un premier tiran pe nume Maham împreună cu fiul său malefic, Moonja. El se întâlneşte apoi cu frumoasa Chaani, fiica preotului din Mohenjo Daro, şi cu „Cel Ales” care va elibera oraşul şi va aduce un nou început. El conduce fermierii din Mohenjo Daro într-o revoltă împotriva premierului care a hotărât să introducă noi taxe. Sarman începe să aibă acces la clasa înaltă a societăţii oraşului folosindu-se de amuleta unchiului său şi, după ce o salvează pe Chaani dintr-o situaţie dificilă, se întâlneşte cu tatăl acesteia care pare să îl recunoască.

Urmareste online filmul Mohenjo Daro 2016, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.