The Mist (2007) Film online subtitrat in romana 720p

the-mist-167307l The Mist (2007) Negura film online, gratis subtitrat in romana.

Într-o dimineaţă, după o furtună violentă, David Drayton (Thomas Jane), un grafician, împreună cu soţia lui Stephanie (Kelly Collins Lintz), se duce să verifice daunele produse de furtună. Ei descoperă un copac foarte mare ce fusese plantat de bunicul lui David căzut peste casă şi un altul din partea vecinului Brent Norton (Andre Braugher) care le-a distrus barca. David se duce la vecinul său pentru a-i cere detaliile asigurării ca să plătească pentru daunele produse acelei bărci. Curând, David şi Stephanie observă cum o ceaţă stranie pluteşte pe deasupra lacului şi se îndreaptă spre ei cu repeziciune.

David se duce să facă nişte cumpărături din oraş, luându-l cu el pe fiul său în vârstă de opt ani, Billy (Nathan Gamble), şi pe vecin. Pe drum, ei observă un convoi de camioane militare. Când sosesc la magazin, ei descoperă că foarte mulţi oameni se înghesuie să-şi facă provizii şi caută materiale pentru a repara daunele produse de furtună. Brusc, o sirenă care anunţă tornadele se porneşte şi toată energia electrică moare, lăsând magazinul doar pe energia generatorului de urgenţă.

După ce se opreşte sirena, un bărbat panicat cu nasul sângerând, Dan Miller (Jeffrey DeMunn), intră în magazin şi îi avertizează pe toţi cei prezenţi că se ascunde ceva periculos în ceaţa care se apropie şi care cuprinde rapid magazinul făcând imposibilă vizibilitatea. Doamna Carmody (Marcia Gay Harden), o fanatică religioasă, crede că acesta este începutul Apocalipsei. David şi alţi oameni merg să cerceteze şi evenimente stranii continuă să se petreacă în jurul lor, evenimente care par să aibă o strânsă legătură cu ceaţa densă.

Urmareste online filmul The mist, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Marcia Gay Harden, Thomas Jane, Alexa Davalos.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.