Miami Supercops (1985) Online subtitrat HD 720p » Baieti buni baieti rai

Urmareste filmul Miami Supercops (1985) online gratis subtitrat in romana.

După ce a făcut nouă ani de pușcărie pentru jefuirea Băncii Naționale din Detroit, timp în care nu și-a trădat complicii, Joe Garret este eliberat din închisoarea San Quentin și primul lucru care-l face este să se îndrepte catre Miami în speranța că-și va primi partea cuvenita din cei 20 de milioane de dolari furați, însă nici nu ajunge bine că este găsit mort de către poliția locală.

Bănuind că complicii și cele 20 de milioane sunt în zonă, șeful poliției din Miami apelează la ajutorul agenților federali Doug Bennet și Steve Forrest, cei care l-au prins și arestat pe Joe imediat dupa jaf, fără să știe că doar Doug a mai rămas în serviciul activ al FBI, Steve retrăgându-se în urmă cu doi ani, acum fiind instructor la o școală de zbor din Tampa, Florida.

După ce Doug reușește să-l convingă pe Steve să revină la soluționarea singurului caz rămas nerezolvat în intreaga lor carieră, cei doi devin ofițerii poliției stradale Jay Donell și L.A. Ray și pornesc cu investigarea cazului în stilul lor caracteristic și inconfundabil.

» Regizor: Bruno Corbucci;
» Actori: Terence Hill, Bud Spencer;
» Gen: actiune, comedie, crima;
» Durata: 95 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 6,2 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.