Masina timpului Online subtitrat 720p – The time machine (2002)

the-time-machine-590181l The time machine (2002) film online, gratis subtitrat in romana cu Guy Pearce, Yancey Arias, Samantha Mumba.

În anul 1899, Dr. Alexander Hartdegen (Guy Pearce) este un tânăr inventator moderat ce predă la Universitatea Columbia din New York. Spre deosebire de prietenul conservator David Philby (Mark Addy), Alexander preferă să facă o cercetare pură decât să lucreze în lumea afacerilor. După ce un hoţ îi ucide logodnica, el se dedică trup şi suflet construirii unei maşinării a timpului care să-i permită să se întoarcă în timp ca s-o salveze. Când reuşeşte să termine maşinăria, patru ani mai târziu, el o salvează pe Emma, dar apoi aceasta moare în alte împrejurări.

Pentru a vedea dacă Emma poate fi salvată, el călătoreşte în viitor, în anul 2030. La o bibliotecă din New York, un librar holografic insistă asupra faptului că nu este posibilă călătoria în timp, astfel că el continuă să meargă şi mai în viitor, în 2037, atunci când distrugerea accidentală a Lunii de către colonişti fac Pământul de nelocuit. Când restartează maşina timpului pentru a evita să fie distrus de resturile ce pică din cer, el este lovit şi lăsat inconştient, călătorind tocmai în anul 802, 701.

La acest punct, rasa umană a revenit la un stil de viaţă primitiv. Unii supravieţuitori, denumiţi „Eloi”, locuiesc pe ruinele ce cândva alcătuiau Manhattan. Alexander este îngrijit de o femeie pe nume Mara, una dintre puţinele Eloi care ştie engleza. Într-o noapte, Alexander şi fratele mai mic al Marei, Kalen, visează o figură tatuată înspăimântătoare, iar în ziua următoare Eloii sunt atacaţi şi Mara este răpită de nişte creaturi asemănătoare cu primatele.

Urmareste online filmul The time machine (2002) Masina timpului, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.