Love story (1970) Film online, subtitrat hd

love-story-353408l-1600x1200-n-3021eda9 Love story (1970) film online, gratis subtitrat in romana 720p.

Dragostea înseamnă să nu spui niciodată că îți pare rău.

Toată lumea iubește Love Story! Unul dintre cele mai romantice filme realizate vreodată rămâne în același timp și printre cele mai populare. Această poveste a anului 1970 despre o dragoste de-o viață – cel mai mare succes Paramount la vremea sa – a primit șapte nominalizări la Oscar (între care și nominalizarea pentru cel mai bun film), câștigând un premiu pentru coloana sonoră excepțională, semnată de Francis Lai.

Încă din timpul filmărilor la Love Story, realizatorii au știut că vor reuși ceva special – atât de special încât Erich Segal a dat imediat formă celei mai bine vândute cărți a sa, din scenariul ce îi aparținea.

Cei doi actori, Ryan O’Neal și Ali MacGraw, au primit fiecare nominalizări la Oscar și au ajuns peste noapte senzații în lumea cinematografiei, pentru portretizarea deosebită a celor doi tineri care trec peste barierele sociale, se căsătoresc și, în final, se confruntă cu criza vieții lor.

Urmareste online filmul Love story (1970), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Ryan O’Neal, Ali MacGraw, Tommy Lee Jones.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.