When I Live My Life Over Again Online subtitrat 720p – One More time (2015)

One More time (2015) One More time (2015) film online, gratis subtitrat in romana cu Christopher Walken, Amber Heard, Kelli Garner.

Filmul începe cu doi tineri care se trezesc în casa bărbatului după ceea ce pare a fi fost o noapte nebună după o întâlnire scăldată în alcool. Fata se numeşte Jude (Amber Heard) şi pleacă din casa tipului fără nume şi ajunge într-un studio de înregistrări. Ea este nevoită să îşi facă bagajele şi să îşi părăsească propria casă din care tocmai a fost evacuată. Jude se duce apoi către ceea ce pare a fi un peisaj destul de frumos.

O casă impunătoare aflată în Hamptons şi care îi aparţine tatălui ei, Paul Lombard (Christopher Walken), care a fost un important cântăreţ în urmă cu ceva vreme. Acum, retras fiind din activitate, el încă mai tânjeşte după lumina reflectoarelor, nu neapărat din motive de ego personal. În ciuda comodităţii casei sale, el se plânge mereu şi susţine că se află în „mahalalele din Hamptons, casa nefiind nici măcar PE plajă. Paul vrea să îşi facă marea revenire cu ajutorul unei poezie burlească.

Din câte se pare, casa din Hamptons este ticsită cu alte conflicte. Sora mai mică a lui Jude, Korinne (Kelli Garner) este căsătorită cu Tim (Hamish Linklater), un fost partener de-al lui Jude, cu care a făcut şi un băieţel tare dificil. Nici Paul nu este genul de individ statornic, el fiind la a cincea sau a şasea căsătorie, aleasa de acum fiind Lucile (Ann Magnuson), însă aceasta este antipatică tuturor cu excepţia lui. Drept urmare, Jude, fiind o consumatoare înrăită de alcool şi cu probleme evidente cu tatăl ei, este un dezastru ambulant.

Urmareste online filmul When I Live My Life Over Again, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.