Johnny English Reborn (2011) Online subtitrat HD 720p » Johnny English se intoarce

Urmareste filmul Johnny English Reborn (2011) online gratis subtitrat in romana.

Rowan Atkinson se întoarce la rolul de agent secret. care nu cunoaște frica și nu are simțul pericolului în comedia thriller cu spioni Johnny English Reborn. În acest nou capitol, cel mai puțin credibil agent secret aflat în slujba Majestății Sale trebuie să oprească un grup internațional de asasini înainte ca aceștia să ucidă un lider mondial și să declanșeze, astfel, haosul global.

De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde și-a petrecut timpul șlefuindu-și abilitățile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viața premierului Chinei, șefii săi din agenție trebuie să dea de urma acestui agent foarte special. Acum, când lumea are din nou nevoie de el, Johhny English trebuie să intre din nou în acțiune.

Având o singură șansă să se reabiliteze, acesta trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspirație ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până și la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferință a șefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl știe pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluție, dar eșecul – niciodată!

Alături de Atkinson pot fi văzuți GILLIAN ANDERSON (The X-Files, Bleak House),în rolul directoarei serviciului MI7, Pamela Thornton (aka Pegasus), DOMINIC WEST (The Wire, John Carter) în rolul agentului special Simon Ambrose (aka Agentul Unu), ROSAMUND PIKE (Barney’s Version, Pride & Prejudice), în rolul psiholoagei serviciului de informații și obiect al afecțiunii lui Johnny, Kate Sumner, DANIEL KALUUYA (Skins, Psychoville) în rolul agentului Tucker, precum și RICHARD SCHIFF în rolul fostului agent CIA, Fisher.

Comedia este regizată de OLIVER PARKER (Dorian Gray, St. Trinian’s), după un scenariu de HAMISH MCCOLL (Mr. Bean’s Holiday) și o poveste de WILLIAM DAVIES (How to Train Your Dragon, Johnny English). Producători sînt TIM BEVAN și ERIC FELLNER (Mr. Bean’s Holiday, Johnny English), de la compania Working Title, precum și CHRIS CLARK (The Guard, Johnny English).

Alături de Parker se află directorul de magine nominalizat la Oscar și BAFTA, DANNY COHEN (The King’s Speech, The Boat That Rocked), scenograful cîștigător al premiului BAFTA, JIM CLAY (Children of Men, Love Actually), creatoarea de costume BEATRIX PASZTOR (Vanity Fair, Good Will Hunting), machiorul GRAHAM JOHNSTON (Bridget Jones’s Diary, The Eagle), editorul GUY BENSLEY (Dorian Gray, The Importance of Being Earnest) și compozitorul ILAN ESHKERI (Kick-Ass, Stardust).

Producători executivi sînt William Davies, DEBRA HAYWARD (Nanny McPhee and the Big Bang) și LIZA CHASIN (Mr. Bean’s Holiday).

» Regizor: Olivia Parker;
» Actori: Gillian Anderson, Rosamund Pike, Rowan Atkinson;
» Gen: comedie;
» Durata: 106 min;
» Premii: ;
» Nota IMDB: 6,3 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.