Jocuri periculoase Online subtitrat 720p – Wild Things (1998)

wild-things-591684l-1600x1200-n-24788722 Wild Things (1998) film online, gratis subtitrat in romana cu Theresa Russell, Neve Campbell, Matt Dillon, Kevin Bacon, Denise Richards.

Un profesor popular de la un liceu din Miami, Sam Lombardo (Matt Dillon), este acuzat de viol de două studente: bogata şi populara Kelly Van Ryan (Denise Richards) şi săraca neadaptată, Suzie Toller (Neve Campbell). Cele două îl angajează pe avocatul Kenneth Bowden pentru a le reprezenta. La proces, Suzie recunoaşte că ea şi Kelly au inventat totul pentru a se răzbuna pe Lombardo: Suzie pentru că n-a scos-o din puşcărie pentru o faptă minoră şi Kelly pentru că acesta a avut o aventură amoroasă cu mama ei, Sandra (Theresa Russell).

Mama lui Kelly este umilită în acest scandal, iar Lombardo şi Bowden negociază suma de 8.5 milioane de dolari drept despăgubiri pentru defăimare. În realitate, însă, Lombardo şi cele două fete au colaborat împreună pentru a crea tot acest scandal şi au folosit procesul ca o cale de-a scoate bani de la bogata familie a lui Kelly. Pentru a sărbători succesul, cei trei fac un „Ménage à trois”. Cu toate acestea, detectivul Ray Duquette (Kevin Bacon) continuă ancheta în ciuda solicitărilor din partea şefilor s-o lase baltă.

El suspectează că cei trei au înscenat totul şi le spune celor două fete că Lombardo deja a transferat banii într-un cont off-shore. Suzie se panichează şi se duce la Kelly pentru a-i spune şi a-i cere ajutorul. Aceasta o asigură pe Suzie că totul este în regulă şi trebuie să aibă încredere în ei, însă separat îi spune lui Lombardo că ar trebui să scape de ea. Suzie aude acest lucru şi o atacă în piscină, însă altercaţia lor se stinge repede şi rămân în continuare prietene.

Urmareste online filmul Jocuri periculoase, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.