Jocul Online HD, subtitrat in romana » The game 1997

Urmareste filmul The game online gratis subtitrat in romana.

Un joc.Creat special pentru fiecare participant. Gândeste-te la el ca la o minunatã vacantã, cu exceptia cã nu te deplasezi tu nicãieri, ci vine ea la tine… Pînã acum nu am primit reclamatii de la nici un client! Nu existã reguli în “The Game”.

Nicholas Van Orton (MICHAEL DOUGLAS) este un afacerist de succes care s-a obisnuit sã detinã controlul asupra investitiilor si relatiilor sale. Viata sa ordonatã va suferi o schimbare profundã din momentul în care fratele sãu Conrad (SEAN PENN) îi va da de ziua sa un cadou mai putin obisnuit – un joc incitant – care va atrage dupã sine niste consecinte devastatoare. Dupã ce Nicholas va da curs acestui joc, îi vor apãrea în cale o serie de obstacole, în ciuda faptului cã nu cunostea prea bine regulile si nici obiectivul final al acestuia. Nicholas va descoperi curând cã este urmãrit în propria casã de niste conspiratori necunoscuti a cãror intentie pare a fi destabilizarea vietii lui.

“The Game” devine o întrecere misterioasã pe viatã si pe moarte care îi va schimba destinul pentru totdeauna. Fotografii compromițătoare apar în camera sa de hotel, plină de graffiti. Nicholas devine paranoic și confuz. Este anunțat că a fost respins la testul din C.R.S. După ce a fost scos din joc, este drogat și se trezește sărac undeva în America Latină. El încearcă disperat să găsească dovezi palpabile pentru a determina ce este real și ce nu și cine era răspunzător pentru acea călătorie ciudată: „Vreau să întâlnesc vrăjitorul”. Dar care sunt oare regurile și limitele „Jocului” ?

» Regizor: David Fincher;
» Actori: Michael Douglas, Sean Penn;
» Gen: thriller;
» Durata: 128 min;
» Premii: plm;
» Nota IMDB: 7,8 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.