Iron Man 2 (2010) Online subtitrat HD 720p » Omul de otel 2

Urmareste filmul Iron man 2 online gratis subtitrat in romana.

Paramount Pictures și Marvel Entertainment prezintă mult așteptata continuare a filmului „Iron Man”, blockbusterul care descrie aventurile eroului de legendă lansat de Marvel, și care îi reunește pe regizorul Jon Favreau și actorul nominalizat la Oscar Robert Downey Jr.

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriașul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziție a inovațiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluționară și în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.

Copleșit din toate părțile, în timp ce se confruntă și cu demonii proprii, Tony trebuie să-și cheme aliații – cei vechi și cei noi – pentru a se lupta cu dușmanii ce vor să-l distrugă pe el și întreaga omenire.

În „Iron Man 2” Downey este „acompaniat” de o distribuție de eroi și răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke și Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.

Paramount Pictures și Marvel Entertainment prezintă o producție Marvel Studious în asociere cu Fairview Entertainment, un Film Jon Favreau

„IRON MAN 2” – cu Robert Downey Jr. Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke și Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury. „Iron Man 2” este regozat de Jon Favreau după un scenariu de Justin Theroux. Fiulmul este produs de Kevin Feige. Producătorii executivi sunt Alan Fine, Stan Lee, David Maisel, Denis Stewart, Louis D’Esposito, Jon Favreau și Susan Downey. Regizor de imagine este Matthew Libatique, ASC. Scenografia este semnată de J. Michael Riva. Filmul este editat de Richard Pearson, A.C.E. și Dan Lebental, A.C.E. Costumele aparțin lui Mary Zophres. Coproducători sunt Jeremy Latcham și Victoria Alonso. Efectele vizuale și animația sunt create de Industrial Light & Magic. Muzica aparține lui John Debney.

» Regizor: Jon Favreau;
» Actori: Robert Downey Jr. Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson;
» Gen: actiune, aventura, sci-fi, thriller;
» Durata: 124 min;
» Premii: O nominalizare Oscar;
» Nota IMDB: 7,0 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.