Invazia Online subtitrat 720p

the-invasion-946342l The Invasion (2007) film online, gratis subtitrat in romana cu Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jackson Bond.

O explozie devastatoare luminează cerul de la Dallas până la Washington D.C., spulberând naveta Patriot în bucățele care cad peste teritoriul Statelor Unite de la un capăt la altul. Autoritățile încearcă să acționeze rapid pentru a controla situația, dar în același timp izbucnește un zvon cum că pe rămășițele epavei s-ar fi găsit o substanță stranie, care a rezistat atât la frigul din spațiu cât și la temperatura extrem de ridicată de la reintrarea în atmosferă. Iar cei care vin în contact cu ea vor fi primii care se vor transforma… Dar nimeni nu vrea să provoace panică.

Psihiatra Carol Bennell nu face încă legătura între accidentul navetei spațiale și întâmplările care se petrec în jurul ei: una dintre pacientele sale se plânge că soțul ei a fost înlocuit de o altă persoană, pe stradă au loc izbucniri de violență, care sunt repede înăbușite, o substanță ciudată pătrunde în casa ei, găzduită fiind de acadeaua de Halloween a lui Oliver – o substanță ciudată care ar putea fi vie. Carol i se plânge prietenului ei, Ben Driscoll, că ceva nu e în regulă, deși autoritățile de la Washington nu par a fi îngrijorate. Versiunea oficială este că ar fi vorba despre o nouă formă de gripă, dar înainte de a-și da seama de gravitatea lucrurilor, Carol apucă să-l lase pe Oliver să petreacă week-end-ul cu tatăl său natural, care deține o funcție de conducere la Centrul pentru Controlul Epidemiilor. Acesta se află la Washington pentru a investiga cauzele dezastrului și a fost unul dintre primii oameni care s-au deplasat la locul accidentului.

Pe măsură ce epidemia se răspândește, Carol descoperă că tocmai cei care ar trebui să-i imunizeze pe oameni împotriva epidemiilor sunt cei care răspândesc o boală cu mult mai îngrozitoare – un spor de origine necunoscută atacă ADN-ul uman, în timp ce gazda este adormită, reconstruind-o în aceeași formă umană, dar făcând-o să-și piardă sentimentele. Peste noapte, oamenii din jurul ei se transformă în ființe robotizate, care nu au decât o singură țintă: să-i infecteze pe cât mai mulți și să preia controlul. Făcând tot posibilul să rămână trează, Carol pornește într-o căutare disperată, într-o lume transformată, în care ea speră să rămână în viață pentru a-și găsi copilul. Pentru a se mișca printre aceste ființe, ea trebuie să rămână calm… să nu trădeze nicio emoție și… mai presus de toate, să nu adoarmă.

Urmareste online filmul The Invasion (2007), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

» „Nu te împotrivi. Nu poți face nimic.
Când te vei trezi, te vei simți exact la fel.”.


SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.