Insidious: Chapter 4


În anul 1953, tânăra Elise Rainier locuieşte împreună cu mama ei Audrey, fratele Christian şi tatăl Gerald în New Mexico. Gerald lucrează ca executor într-o puşcărie din zonă. Elise susţine că poate să vadă fantomele prizonierilor care sunt executaţi pe scaunul electric în puşcărie, lucru care o îngrijorează teribil pe Audrey şi îl înfurie pe Gerald. Într-o noapte, când Elise şi Christian merg la culcare, Elise întâlneşte o fantomă în dormitorul lor şi ambii copii sunt terifiaţi.

Drept rezultat, ambii părinţi intră în cameră şi, furios nevoie mare, Gerald o bate pe Elise şi o încuie în subsolul casei. Acolo, o voce o ademeneşte pe Elise către o uşă pe care o şi deschide. Un demon numit Key Face iese din uşa aceea şi o posedează pe Elise. Audrey investighează lucrurile şi o găseşte pe posedata Elise cum este spânzurată de un cablu controlat de entitatea malefică, ucigând-o. Elise este eliberată din posesiune atunci când Gerald îşi face apariţia şi le găseşte pe Elise şi pe Audrey, aceasta din urmă fiind moartă.

Câteva decenii mai târziu, Elise lucrează ca investigator paranormal împreună cu doi colegi pe nume Specs şi Tucker, preluând clienţi telefonic. Ea este sunată de Ted Garza care a experimentat nişte activităţi paranormale de când s-a mutat într-o casă nouă. În timp ce discută la telefon, el îi spune că locuieşte acum în casa în care Elise a copilărit. Ezitantă la început, Elise le povesteşte celor doi colegi prin ce a trecut când a fost mică şi apoi hotărăşte să accepte jobul pentru a regla conturile odată pentru totdeauna.Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.