Infern de ziua indragostitilor Online subtitrat HD 720p » My Bloody Valentine (2009)

Urmareste filmul My Bloody Valentine (2009) online gratis subtitrat in romana.

Ai întâlnire cu un criminal.
Sunt mai multe moduri prin care poți sa-ți pierzi capul…

Un coșmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orășel în care se petrece una dintre cele mai terifiante povești ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiților prinde viață în cea mai înfricoșătoare experiență 3D a anului.

În urmă cu 10 ani, o tragedie avea să schimbe orășelul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles – „Smallville”, „Supernatural”), un miner neexperimentat, a cauzat un accident în mină, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supraviețuitor, Harry Warden, deși în comă profundă, și-a căutat răzbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiților, s-a trezit și a masacrat 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.

Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraș de Ziua Îndrăgostiților, însă marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă și cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (Jaime King – „The Spirit”, „Sin City”), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith – „Final Destination”, „Dawson’s Creek”), șeriful orașului. Dar chiar în seara aceea, după ani de liniște, ceva din trecutul întunecat al orașului Harmony se trezește. Cu o mască de gaze pe față și înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănțuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah și Axel realizează că acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune…

Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind „cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, My Bloody Valentine 3D/Infern de Ziua Îndrăgostiților folosește tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coșmar de un realism de-a dreptul terifiant.

» Regizor: Patrick Lussier;
» Actori: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith;
» Gen: crima, horror, mister, thriller,;
» Durata: 100 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 5,5 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.