Incarcatura umana Online HD subtitrat in romana 720p

Live cargo 2017 online, gratis subtitrat in romana cu Dree Hemingway, Lakeith Stanfield, Robert Wisdom.

Povestea începe cu o zi tragică din viaţa tânărului cuplu format din Nadine (Dree Hemingway) şi Lewis (Lakeith Stanfield) care tocmai au pierdut şansa de-a fi părinţi deoarece Nadine are parte de-o sarcină prematură şi bebeluşul moare. Nadine şi Lewis încearcă să-şi aline durerea plecând de acasă şi mergând împreună pe o insulă din Bahamas acolo unde familia fetei deţine o proprietate. Ea are un trecut important pe acea insulă şi găseşte consolare ocazională în compania unui bărbat pe nume Roy (Robert Wisdom), care-i este ca un tată.

De asemenea, lui Nadine îi place să înoate în ocean, având nişte capacităţi în acest sens impresionante. Lui Nadine îi este relativ uşor să-şi găsească ritmul în acest loc şi să se refacă emoţional, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Lewis care nu prea reuşeşte să-şi găsească propriul echilibru mental. Alinarea este greu de obţinut, iar rupturile din relaţia lor încep să se adâncească tot mai mult.

Între timp, Myron (Sam Dillon) are greutăţi în a se descurca după ce a ajuns pe străzi, astfel că disperarea îl împinge în ghearele unui mafiot local pe nume Doughboy (Leonard Earle Howze), ce este implicat în traficul de carne vie. Doughboy încearcă să se folosească de naivul adolescent şi a-l face pe acesta să îl ajute cu afacerile sale de contrabandă, lucru pe care Roy încearcă să îl combată şi, astfel, Nadine şi Lewis ajung fără să-şi dea seama prinşi la rândul lor în această luptă împotriva traficului de persoane.

Urmareste online filmul Live cargo 2017, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.