Hart’s War (2002) Film Online subtitrat HD 720p » Razboiul lui Tom Hart

Urmareste filmul Hart’s War online gratis subtitrat in romana.

» Dincolo de curaj. Dincolo de onoare.

Colonelul William McNamara ( interpretat de Bruce Willis) este detinut într-un lagãr de prizonieri german, în timpul celui de-al doilea rãzboi mondial. Fiind ofiterul american cel mai înalt în grad, el continuã sã-si comande trupele aflate în lagãr, strãduindu-se sã mentinã viu simtul onoarei printre militarii sãi, sub supravegherea atentã a colonelului german Werner Visser ( interpretat de Marcel Iures). În tot acest timp, McNamara plãnuieste în secret sã loveascã inamicul, asteptând un moment prielnic.

Acesta se iveste atunci când în lagãr are loc o crimã. Profitând de faptul cã Visser este investigat de Curtea Martialã si, ca urmare, paznicii nemtii reduc din vigilentã, McNamara pune la cale un plan de evadare si apoi de distrugere a unei fabrici de munitie din vecinãtatea lagãrului, ajutat de tânãrul locotenent Tommy Hart (Colin Farrell). Împreunã cu oamenii sãi, McNamara se comportã eroic, sacrificându-si viata pentru patrie.

MGM Pictures prezintã filmul HART’S WAR / RÃZBOIUL LUI TOM HART, o productie David Ladd Films, în colaborare cu David Foster Productions si Cheyenne Enterprises.

Filmul este regizat de Gregory Hoblit. Scenariul este realizat de Billy Ray si Terry George, dupã romanul lui John Katzenbach. Producãtori sunt David Ladd, David Foster, Gregory Hoblit si Arnold Rifkin, iar producãtor executiv Wolfgang Glattes. Montajul este semnat de David Rosenbloom, iar imaginea de Alar Kivilo. Scenografia este realizatã de Lilly Kilvert, iar costumele de Elisabetta Beraldo. Autorul coloanei sonore este Rachel Portman. În rolurile principale sunt Bruce Willis si Colin Farrell. Din distributie mai fac parte: Marcel Iures, Terrence Howard, Cole Hauser, Linus Roache.

» Regizor: Gregory Hoblit;
» Actori: Bruce Willis, Marcel Iureș, Colin Farrell, Terrence Howard, Cole Hauser, Linus Roache;
» Gen: actiune, razboi,;
» Durata: 125 min;
» Premii: -;
» Nota IMDB: 6,3 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.