Godzilla Online Subtitrat HD 720p

godzilla-789643l Godzilla (2014) film online, gratis subtitrat in romana cu Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Ken Watanabe.

Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acțiune Godzilla 3D, o producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures. Noul regizor vizionar Gareth Edwards (Monștrii) prezintă o poveste impresionantă despre curaj și armistițiu în fața forței copleșitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă.

În 1999, centrala nucleară Janjira a fost distrusă de un incident misterios şi s-au pierdut multe vieţi inclusiv colegii și soția supervizorului Joe Brody, Sandra. Ani mai tarziu, fiul lui Joe, Ford, un locotenent al US Navy a cărui specializare o reprezintă dezamorsarea bombelor, trebuie să meargă în Japonia pentru a-şi ajuta tatăl înstrăinat să găsească răspusurile pe care le caută în mod obsesiv referitor la incidentul în care şi-a pierdut soţia. În acest timp, tatăl și fiul descoperă secretul dezastrului chiar de la locul dărâmăturilor centralei. Acest lucru le permite să asiste la retrezirea la viaţă a unei amenințării teribile pentru întreaga umanitate, iar acest lucru devine tot mai rău atunci când un al doilea monstru prinde viaţă în altă parte. În acest cataclism, singura speranță pentru omenire poate fi Godzilla, dar provocarea pentru regele monstrilor nu va fi una uşoară.

Distribuția este alcătuită din actorii internaționali Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe (Ultimul Samurai, Începutul), Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene), laureata premiului Oscar Juliette Binoche (Pacientul englez, Cosmopolis), actrița nominalizată la Oscar Sally Hawkins (Blue Jasmine), actorul nominalizat la Oscar David Strathairn (Noapte bună și noroc!, Moștenirea Bourne) și Bryan Cranston (Argo, Breaking Bad), câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur.

Edwards a regizat Godzilla 3D după scenariul scris de Max Borenstein, bazat pe conceptul lui David Callaham despre personajul Godzilla, creat și deținut de Toho Co. Ltd. Producătorii filmului sunt Thomas Tull, Jon Jashni, Mary Parent și Brian Rogers, iar Patricia Whitcher, Alex Garcia și Yoshimitsu Banno și Kenj Okuhira au fost producătorii executivi.

Din echipa din culisele acțiunii fac parte directorul de imagine nominalizat la Oscar Seamus McGarvey (Anna Karenina, Răzbunătorii); scenograful Owen Paterson (trilogia Matrix); monteurul Bob Ducsay (Looper: Asasin în viitor); designerul de costume nominalizat la Oscar Sharen Davis (Dreamgirls, Django dezlănțuit); și supervizorul de efecte vizuale laureat al premiului Oscar Jim Rygiel (trilogia Stăpânul inelelor). Allen Maris a lucrat la film ca producător de efecte vizuale, iar Dave Jordan ca supervizor muzical. Coloana sonoră a fost compusă de compozitorul nominalizat la Oscar Alexandre Desplat (Argo, Discursul regelui).

Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures prezintă producția Legendary Pictures Godzilla 3D, în regia lui Gareth Edwards. Filmul va fi lansat în 3D, 2D și IMAX și va fi distribuit internațional de către Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Entertainment Company, mai puțin în Japonia, unde va fi distribuit de Toho Co. Ltd.

Urmareste online filmul Godzilla (2014), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

SERVER 1

SERVER 2Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.