The girl in the book (2015) » Fata din carte, online subtitrat HD 720P

The girl in the book (2015) Online subtitrat in romana 720p » Fata din carteAlice Harvey (Emily VanCamp) este o femeie în vârstă de 28 de ani care lucrează ca asistentă a unui editor de carte şi îşi doreşte ca într-o bună zi să devină ea însăşi o scriitoare de succes, însă ea este luată în derâdere de şeful ei şi îi dă numai sarcini banale. În cele din urmă, ea are parte de-o sarcină mai importantă atunci când este pusă să se ocupe de relansarea cărtii lui Milan Daneker (Michael Nyqvist), Waking Eyes.

Alice este, de asemenea, fiica a doi agenţi de mare succes care, însă, au neglijat-o când era mică, dar a avut ocazia să-l cunoască datorită meseriei părinţilor ei pe Milan atunci când era o simplă adolescentă. Acum că este nevoită să interacţioneze din nou cu Milan, ea îşi aminteşte interacţiunile pe care le-a avut în adolescenţă cu el atunci când acesta a construit o relaţie cu ea sub pretextul că îi citeşte lucrările. Atunci când, mai târziu, a încorporat atât scrierile sale cât şi momentele lor intime într-o carte, Alice i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat.

Ambii părinţi l-au luat la întrebări pe Milan şi acesta a negat cu vehemenţă, iar părinţii lui Alice au ales să-l creadă pe el în detrimentul propriei fiice, considerând că aceasta pur şi simplu are o imaginaţie bogată şi a dezvoltat o pasiune faţă de el. În prezent, Alice se simte agasată deoarece Milan continuă să se implice în viaţa ei. La petrecerea de ziua ei, Alice se întâlneşte cu un bărbat pe nume Emmett (David Call) şi începe o relaţie cu el, însă demonii trecutului nu îi dau pace şi relaţia are de suferit.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.