Fright Night 2: New Blood (2013) online gratis, subtitrat in romana – Noaptea Groazei 2

fright-night-2-new-blood-413950l Fright Night 2: New Blood (2013) film online, gratis subtitrat in romana.

Charley Brewster (Will Payne), Ed Bates (Chris Waller) şi Amy Lee (Sacha Parkinson) se află împreună cu clasa lor într-un schimb de experienţe cu studenţi din România, iar Charley încearcă să-şi repare relaţia cu Amy deoarece aceasta îl suspectează că o înşeală. În prima lor noapte la hotel, Charley observă o femeie muşcând altă femeie în casa de vis-a-vis. Identitatea acelei femei este dezvăluită mai târziu ca fiind Gerri Dandridge (Jaime Murray), profesoara lor care le va preda despre istoria şi cultura României. În timp ce făceau un tur al castelelor, Charley se rupe de grup și o observă pe Gerri seducând unul dintre studenţii săi.

Mai târziu, studentul respectiv este dat dispărut. În acea noapte, Ed hotărăşte să se furişeze afară în timp ce Charley o vede pe Gerri debarasându-se de un cadavru. În timp ce porneşte maşina pentru a scăpa de acel cadavru, Charley intră în casa ei şi descoperă o cameră de sacrificii ritualice. Gerri se întoarce apoi cu o prostituată pe care o seacă de sânge şi se îmbăiază în el, revigorându-i aspectul fizic. De îndată ce ritualul ia sfârşit, ea îl observă pe Charley ce se ascundea într-un sicriu, dar reuşeşte să fugă.

El încearcă să sune la poliţie, dar aceştia îi închid, crezând că e un teribilist pus pe glume proaste, astfel că merge la Amy şi îi povesteşte întreaga păţanie, dar nici ea nu-l crede. A doua zi dimineaţă, el îi mărturiseşte lui Ed problema cu vampirul, iar acesta o identifică pe Gerri drept Elisabeth Bathory, una dintre cei mai puternici vampiri. Cei doi hotărăsc apoi să dea de urma lui Peter Vicent (Sean Power), gazda unui spectacol de investigaţii paranormale denumit Fright Night, iar după ce îl găsesc acesta acceptă să-i ajute în schimbul unui onorariu foarte mare.

Urmareste online filmul Noaptea groazei 2, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Will Payne, Jaime Murray, Sean Power, Sacha Parkinson, Chris Waller.


Server 2

SERVER 3

SERVER 45Share This Post

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.