Freaky Friday (2003) Film online subtitrat HD – Vinerea trasnita

freaky-friday-801526l Freaky Friday (2003) Vinerea trasnita film online, gratis subtitrat in romana cu Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon.

COȘMARUL ORICĂREI ADOLESCENTE… „DACĂ AJUNG CA MAMA?!”.

Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) și fiica ei de 15 ani, Anna (Linsay Lohan) nu se înțeleg deloc. Nu au aceleași gusturi nici pentru haine, nici pentru pieptănături, nu le place aceeași muzică și desigur, au preferințe deosebite în ce privește bărbații. Într-o seară de joi, neînțelegerile lor se amplifică. Anna ia foc pentru că mama ei nu-i înțelege aspirațiile muzicale, iar Tess, o văduvă pe cale de a se recăsători, nu înțelege de ce Anna nu-i dă pace logodnicului ei (Mark Harmon). Pe nepregătite, totul ia o întorsătură amețitoare, din cauza a două plăcinte cu răvașe identice.

În dimineața următoare, acea bizară vineri, Tess se trezește în trupul Annei, iar adolescenta în trupul mamei sale. Deși se cunosc de o viață, cele două descoperă că e tare greu să trăiești în locul altuia. Dar poate asta e calea cea mai bună de a căpăta respect pentru opțiunile altuia. Cu atât mai mult cu cât sâmbătă e ziua în care Tess urmează să se căsătorească. Trebuie neapărat să își revină fiecare în trupul ei, și asta cât mai repede. Romanul lui Mary Rodgers capătă o nouă savoare după transpunerea cinematografică.

Urmareste online filmul Freaky Friday (2003), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.