The Fourth Angel (2001) online subtitrat in romana 720p

the-fourth-angel-588006l » Al patrulea inger film online HD 720p, subtitrat in romana.

Jack Elgin (Jeremy Irons) lucreaza ca editor al unei reviste si locuieste in Londra impreuna cu sotia si cei trei copii ai sai. Jack nu poate sa-si insoteasca familia intr-o excursie in India, si astfel primeste teribila veste ca avionul respectiv a fost deturnat. Compania aeriana accepta sa plateasca rascumpararea, dar niste focuri de arma accidentale in timpul debarcarii ostatecilor cauzeaza explozia avionului, printre victime numarându-se si familia lui Jack.

Teroristii reusesc sa scape, iar când Elgin isi inainteaza protestul unui agent guvernamental (Jason Priestley), i se spune ca nu se mai poate face nimic si singura solutie este sa isi faca dreptate singur.

Cu ajutorul prietenei sale Kate (Charlotte Rampling), o experta in activitati de spionaj international, Jack devine un adevarat commando de lupta anti-terorist si reuseste sa ii gaseasca pe extremisti si sa le foloseasca propriile arme impotriva lor. Actiunile lui atrag atentia lui Jules Bernard (Forest Whitaker), un agent FBI care si el, la rândul lui, avea aceleasi scopuri privind capturarea teroristilor.

Finalul acestui excelent thriller este tensionat, iar subiectul si actiunea acestuia au facut ca lansarea filmului pe marile ecrane din Statele Unite sa fie anulata in urma evenimentelor de la 11 septembrie 2001.

Urmareste online filmul The Fourth Angel (2001), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Jeremy Irons, Forest Whitaker, Jason Priestley.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.