Final storm – In calea furtunii online subtitrat in romana

final-storm-512658l-1600x1200-n-ca1854d2 Final storm 2010 film online HD 720p, subtitrat in romana.

Plasat în Nordvestul Pacificului rural, un personaj misterios pe nume Silas Hendershot (Luke Perry) se refugiază de o furtună puternică în ferma deţinută de Tom (Steve Bacic) şi Gillian Grady (Lauren Holly). El susţine că nu are unde să se ducă în altă parte şi le cere să-l lase să stea acolo şi, de asemenea, le spune să aibă grijă unul de altul. Tom începe să îl displacă pe Silas şi devine suspicios cu privire la el şi la trecutul său.

Tom se duce la secţia de poliţie a oraşului pentru a se informa cu privire la Silas după ce găseşte un articol de ziar ce relatează despre el şi tatăl acestuia. Întregul oraş este pustiu şi doar câteva afişe zboară pe acolo anunţând o evacuare imediată din cauza furtunii. Tom este atacat de doi bărbaţi dereglaţi mintal după ce găseşte un alt articol care spune că Silas şi-a ucis tatăl. Tom reuşeşte să scape din mâinile celor doi atacatori şi se duce înapoi la ferma sa.

În acel articol se spune că tatăl lui Silas a pierdut ferma din cauza băuturii şi el s-a enervat atât de tare încât l-a spânzurat pe acesta de un copac şi l-a lăsat să atârne acolo câteva zile. Când agentul de la bancă a venit să pună sechestru pe fermă, el i-a tăiat acestuia gâtul şi din aceste motive Silas a primit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Tom se duce acasă şi, sub ameninţarea armei, îl obligă pe acesta să plece de la ei şi să nu se mai întoarcă vreodată, însă Silas are alte planuri.

Urmareste online filmul Final storm 2010 (In calea furtunii), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Cole Heppell, Luke Perry, Lauren Holly, Steve Bacic.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.