The Fast and the Furious (2001) Online subtitrat

Furios si iute film online, gratis subtitrat in romana cu Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ja Rule.

Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei …multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini.

Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce mașina pe străzile din Los Angeles ca și când acestea ar fi proprietatea lui. Dominic își petrece timpul concentrându-se asupra curselor de mașini de maximă performanță. Cursele sunt un adevărat teatru de stradă, un câmp de luptă alimentat de adrenalină, tensiuni sexuale și viteză necontrolată.

Brian (Paul Walker) este un tip nervos și de asemenea pregătit să testeze limitele… După o discuție cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide că Brian este în ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, îi place mult ceea ce vede la Brian. Problema este că ei nu știu că Brian este polițist.

Brian lucrează sub acoperire… Banii se mișcă cu ușurință în aceste curse ilegale, iar polițiștii știu că o parte din aceștia sunt murdari. Dominic și Johnny sunt amândoi suspecți.

În timp ce rivalitatea dintre gașca lui Dominic și cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legăturile lui Brian cu Dom și Mia se adâncesc. El se simte într-un fel înrudit cu Dominic, iar atracția dintre el și Mia este prea puternică pentru a fi negată. Dar Brian este polițist și trebuie să decidă…

Urmareste online filmul Furios si iute 1, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

† For Paul [12/09/1973 – 30/11.2913] |

Daca intr-o zi viteza ma va ucide, sa nu plangeti. Pentru ca eu zambeam. – Paul Walker

 Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.