Evil online subtitrat 720p » Ondskan 2003

ondskan-561942l Film Evil (Diabolicul) online, gratis subtitrat in romana cu Andreas Wilson, Henrik Lundstrom.

Erik Ponti, un băiat în vârstă de 15 ani, locuieşte cu mama lui şi cu tatăl vitreg sadic în Stockholm. Acasă, tatăl vitreg îl bate în fiecare zi după cină. Mama lui docilă ignoră natura sadică a soţului său şi permite ca violenţa să se perpetueze. La şcoală, Erik este violent şi se angajează deseori în lupte din cauza comportamentului său. După o anumită luptă vicioasă, Erik este exmatriculat. Directorul şcolii îl acuză că este foarte rău.

Într-o încercare de-ai oferi fiului său un nou început în viaţă de care are mare nevoie, mama lui vinde nişte lucruri şi face rost de bani ca să-l trimită la o şcoală departe de casă. Când ajunge la internatul Stjärnsberg, realizând că asta e singura lui şansă de-a avea o viaţă normală, Erik încearcă să îşi schimbe comportamentul şi să renunţe la violenţă. La prestigioasa şcoală, 12 membri din frăţia Sixth Form creează un Consiliu al Studenţilor. Ei exercită o conducere sadică asupra elevilor şi îi pedepsesc pe cei care nu se supun atât din punct de vedere fizic cât şi psihologic.

Când Erik refuză să se supună cererii ridicole din partea a doi membri, el ajunge ţinta unor agresiuni constante. Refuzul lui de-a se supune îi atrage şi nişte weekend-uri petrecute în detenţie. El se împrieteneşte cu colegul de cameră Pierre, care încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă pentru a nu fi şi el agresat. Pe când se afla la bucătărie după o zi grea de muncă, lui Erik îi atrage atenţia o cofetăreasă frumoasă pe nume Marja, cu care începe o relaţie.

Urmareste online filmul Ondskan 2003, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.