The English Patient (1996) Film online, subtitrat hd – Pacientul englez

the-english-patient-916325l The English Patient (1996) film online, gratis subtitrat in romana 720p.

În ultimele zile din Campania Italiană din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hana (Juliette Binoche), o asistentă medicală francezo-canadiană ce se află într-o mănăstire italiană bombardată, are grijă de un bărbat care a suferit arsuri grave şi care vorbeşte engleză, dar care refuză să-şi spună numele. David Caravaggio (Willem Dafoe), un membru al Serviciului de Informaţii Canadian care, aparent, încearcă să dezarmeze partizanii, soseşte cu mâinile bandajate şi prezintă un interes major pentru morfina de la mănăstire şi trecutul pacientului englez.

Hana începe o relaţie amoroasă cu Kip (Naveen Andrews), un genist din Armata Britanică, în ciuda credinţei sale că poartă ghinion celor apropiaţi ei. Spre sfârşitul anilor ’30, cartograful maghiar Laszlo de Almasy (Ralph Fiennes) carografiază Sahara ca unul dintre liderii Royal Geographical Society şi supraveghează expediţia din Egipt şi Libia împreună cu englezul Peter Madox (Julian Wadham). Expediţia lor este finanţată de un cuplu britanic, Geoffrey (Colin Firth) şi Katherine Clifton (Kristin Scott Thomas). De multe ori se află pe drumuri pentru a cartografia, iar între Almasy şi Katherine se dezvoltă o atracţie amoroasă.

Relaţia lor este tot mai intensă şi Katherine începe să aibă mustrări de conştiinţă în timp ce Almasy devine tot mai gelos. Almasy studiază un loc antic din Sahara, Peştera Înotătorilor, până când un ordin britanic întrerupe această expediţie a lor. Caravaggio era un hoţ de renume şi şi-a pierdut degetele atunci când a fost interogat de un ofiţer al Armatei Germane, iar apoi s-a răzbunat pe doi dintre cei responsabili. Doar Almasy a mai rămas şi el crede că pacientul englez este cel care i-a trădat pe britanici.

Urmareste online filmul Pacientul englez, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3

Server 4
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.