Doua pupeze albe, online subtitrat HD 720P » White Chicks (2004)

white chicksÎn comedia extrem de amuzantă a Revolution Studios, Două pupeze albe, Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori. În timp ce îşi fac intrarea cu pompă în cadrul evenimentului social al anului, cei doi află că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate.

În ciuda eforturilor, agenţii Marcus şi Kevin Copeland (Marlon şi Shawn Wayans) ajung pe cea mai joasă treaptă în ierharhia din cadrul FBI, dominată de o concurenţă acerbă. Cea mai recentă acţiune a lor a fost un eşec şi slujbele atârnă de un fir de aţă. Când se descoperă că se pune la cale un scenariul pentru răpirea a două răsfăţate surori cu poziţie socială înaltă, Brittany şi Tiffany Wilson (Maitland Ward şi Anne Dudek), cazul important este încredinţat rivalilor lui Marcus şi Kevin, agenţii Vincent Gomez (Eddie Velez) şi Jake Harper (Lochlyn Munro).

Kevin şi Marcus mai suportă o umilinţă, lor li se încredinţează o sarcină nesemnificativă şi măruntă – aceea de a le escorta în siguranţă pe răsfăţatele fete de la aeroport la hotelul lor din Hamptons. Nici măcar ei nu au cum să rateze o asemenea misiune simplă. Oare aşa să fie?

Când căţelul răsfăţat al lui Tiffany, Baby, provoacă un accident de circulaţie, efectul este violent, iar cele două femei sunt desfigurate – nu grav, dacă o buză umflată şi un nas lovit se pot numi desfigurare, pentru cele două persoane preţioase obsedate de imagine este o catastrofă. Moştenitoarele refuză să îşi arate feţele imperfecte la întrunirea importantă de week-end, temându-se că ar putea pierde mult dorita imagine pe coperta revistei Hampton Magazine în faţa super-rivalelor lor, Heather şi Megan Vandergeld (Jamie King şi Brittany Daniel).

Confruntându-se cu perspectiva concedierii, Kevin inventează un plan. El şi Marcus vor merge sub acoperire în rolul celor două dive exigente şi, în cursul acţiunii încearcă să îi prindă pe răpitori şi să îşi recâştige reputaţia. Cele două surori Wilson reale fiind ascunse în siguranţă într-un hotel luxos din New York, Marcus şi Kevin preiau identitatea lor şi prezintă un spectacol de feminitate cremei nebănuitoare a societăţii, cu rezultate comice.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.