Don’t Kill It (2016) Film Online subtitrat » The demon hunter


Vizioneaza filmul Don’t kill it online gratis, subtitrat in limba romana, in calitate HD, DVDRip, 720p.

Atunci când un demon antic este eliberat accidental în Chickory Creek, un oraș slab populat din Mississippi, singura lor speranță de supraviețuire se află în mâinile unui bătrân vânător de demoni, Jebediah Woodley și a partenerei sale reticente, agentul FBI Evelyn Pierce.

După un lung șir de crime înfiorătoare, agentul FBI Evelyn Pierce se întoarce în Chickory Creek, orașul ei natal, pentru a investiga ce se întâmplă. Înainte ca ea să-și poată începe în mod corespunzător munca, drumul acesteia se întersectează cu cel al unui autoproclamat vânător de demoni numit Jebediah Woodley, un renegat, care susține că forța pe care trebuie să o înfrunte este supranaturală și că numai el știe cum să o oprească.

Jebediah a întâlnit mai multe tipuri de entități malefice de-a lungul anilor, dar călătoria sa în acest orășel îl aduce față în față cu un demon care ucide fără discriminare. Este un cerc vicios, iar aspectul particular al acestui monstru special, este că dacă omori gazda purtătoare a demonului, vei deveni apoi posedat de demonul însuși. Deși inițial sceptică, agent Pierce își dă seama curând că situația îi depășește abilitățile, iar pe măsură ce întâmplările devin mai bizare și cadavrele se adună, se aliază cu Jebediah pentru a pune capăt nebuniei o dată pentru totdeauna.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.