Despartiti dar impreuna online, subtitrat HD 720p – The Break-Up (2006)

the-break-up-757139l The Break-Up (2006) film online HD 720p, subtitrat in romana.

Intr-o comedie romantica, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.

Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu…sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?

Despartiti, dar impreuna … o comedie romantica neconventionala care urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeuna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste.

VINCE VAUGHN si JENNIFER ANISTON sunt Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neitelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi – dupa doi ani petrecuti impreuna – confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala.

Un cuplu fericit odata, cei doi refuza acum sa se mute din apartamentul pe care l-au impartit si amenajat cu atentie ceea ce duce la un adevarat razboi de reactii necontrolate. Despartiti, dar impreuna se poate lauda cu o distributie de exceptie compusa din prieteni si familie, cei care sar in ajutorul lui Gary si Brooke dandu-le sfaturi din toate perspectivele posibile.

De partea lui Gary este cel mai bun prieten al sau, Johnny O (JON FAVREAU); agentul lui de vanzari imobiliare, Riggleman (JASON BATEMAN); mai sunt si fratii si partenerii lui de afaceri, obsedatul de munca Dennis (VINCENT D’ONOFRIO), autointitulatul super-agreabil Lupus (COLE HAUSER). De partea lui Brooke sunt: prietena sa Addie (JOEY LAUREN ADAMS); sotul lui Addie, Andrew (PETER BILLINGSLEY); fratele viu colorat imbracat (dar nu gay!) al lui Brooke, Richard (JOHN MICHAEL HIGGINS); bine-intentionata ei mama (ANN-MARGRET); si trasnitii ei colegi de munca, Marilyn Dean (JUDY DAVIS) si Christopher (JUSTIN LONG).

Urmareste online filmul Despartiti dar impreuna, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Jason Bateman.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.