Cursa secolului Online subtitrat 720p – Seabiscuit (2003)

seabiscuit-632934l Seabiscuit (2003) film online, gratis subtitrat in romana cu Tobey Maguire, Jeff Bridges, Elizabeth Banks.

POVESTEA UNEI CURSE CARE A DEVENIT LEGENDA.

Trei bărbaţi, Red Pollard (Tobey Maguire), Charles S. Howard (Jeff Bridges) şi Tom Smith (Chris Cooper), fac echipă şi reuşesc împreună cu calul de curse Seabiscuit să treacă de la mediocritate la succes şi faimă. Red este copilul unei familii canadiene ce a fost distrusă financiar de Marea Recesiune. Într-o nevoie disperată de bani, familia îl lasă pe Red cu un dresor de cai. El ajunge în cele din urmă jocheu, dar mai face bani extra prin meciuri de box ilegale, care au ajuns să-i afecteze grav un ochi.

Howard este un vânzător la magazin de biciclete şi este rugat de un trecător să-l ajute să repare maşina, o tehnologie care a fost recent introdusă în circulaţie. Drept rezultat, Howard învaţă suficient de multe despre maşini, de-a le creşte performanţa şi a le vinde, încât devine cel mai important dealer de maşini şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din California. Cu toate acestea, un accident tragic îl trimite pe Howard într-o depresie cumplită care îi ruinează viaţa.

Într-o călătorie în Mexic, el se întâlneşte cu Marcela Zabala (Elizabeth Banks), iar aceasta reuşeşte să îl ajute să îşi depăşească această depresie, în principal datorită călăriei. După ce se căsătoreşte cu Marcela, el cumpără un grajd de cai şi mai târziu se întâlneşte întâmplător cu experimentatul dresor de cai, Smith. El îl angajează pe Smith să se ocupe de caii săi. Smith este specializat în principal pe refacerea cailor răniţi sau abuzaţi, explicându-i angajatorului său că „nu arunci o viaţă doar pentru că are nişte probleme.”

Filmul este bazat pe o intamplare adevarata.

Sansele erau incredibile.
Visul era imposibil.
Dar cumva, miracolul s-a intamplat!

Urmareste online filmul Seabiscuit (2003), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.