Copoi de Hollywood film online HD 720p, subtitrat in romana » Hollywood Homicide (2003)

hollywood-homicide-537928lVizioneaza filmul Hollywood Homicide (2003) film online HD, subtitrat în Română.

CÂND NU MAI AI TIMP, TE SALVEAZĂ ULTIMUL CARTUŞ

Să fii detectiv la Hollywood este doar o a doua ocupaţie din care să câştigi un ban cinstit. În citadela filmului sunt, cu siguranţă, lucruri mult mai importante şi interesante de făcut. Când „vechea gardă” face echipă cu „noua generaţie”, în mod sigur unul trage „hais” şi altul „cea”, iar ce rezultă nu poate fi decât o comedie poliţistă.

O crimă inexplicabilă în lumea muzicii rap, la Hollywood, declanşează ancheta criminalistică de rigoare. Cei doi „copoi” trimişi să caute urmele au şi ei problemele lor personale care le mai pun şi beţe în roate. Unul are probleme cu slujba, banii şi cu viaţa, celălalt nu visează decât să devină actor.

Filmul este o comedie poliţistă antrenantă care explorează dintr-un unghi inedit cum se împacă viaţa profesională şi cea particulară a doi poliţişti din departamentul de poliţie al oraşului Los Angeles. Harrison Ford dă viaţă lui Joe Gavilan, un veteran în meserie, dar cam cu nasul pe sus. Partenerul lui, K.C. Calden, interpretat de Josh Hartnett (tânărul star într-o vertiginoasă ascensiune), este mult mai interesat de activităţi extra-poliţieneneşti ca yoga sau o carieră de actor. Doar suntem la Hollywood, nu?

Share This Post

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.